Sorin Hangan: Nu este Crețu vinovat!

Must Read

Episodul 6: Alegeri și discursuri sau povești despre politica din spatele scenei-  De la crisparea lui Sighiartău la singurătatea lui Dorin Dobra: PNL Bistrița,...

Alegerile de sâmbătă din PNL Bistrița au fost și despre ceea  se întâmplă cu adevărat în Partidul Național Liberal...

EURO 2020: Programul meciurilor de duminică. Zi istorică pentru România. Va găzdui meciul Austria – Macedonia de Nord

România va găzdui, duminică, meciul Austria - Macedonia de Nord, în grupa C de la Campionatul European. Programul partidelor...

Pr. Ioan Aurel Rus: Duminica a VII-a după Înviere. A Sfinților Părinți de la Sinodul I ecumenic

„În vremea aceea Iisus, ridicându-Și ochii către cer, a zis: Părinte, a venit ceasul! Preaslăvește pe Fiul Tău, ca...

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, are o primă reacție din interiorul PNL în ceea ce privește lansările de candidați ale PSD pentru alegerile locale: Radu Moldovam, respectiv Cristian Niculae.

Sorin Hangan: ” PSD și-a lansat candidatul la Primăria Bistrița. A câta oară? Probabil pentru ca să le intre bine în cap cetățenilor că actualul viceprimar este „the one and only”, adică unicul și singurul care poate salva orașul după 12 ani de administrație aparținând tot PSD!

Vrăjeala PSD, scuzați limbajul dar sună mai elegant decât minciună, se aseamănă cu debarcarea guvernelor PSD Grindeanu, Tudose și chiar Dăncilă, pentru că, nu-i așa, în marea familie social-democrată nu se colectează selectiv oameni. Un fel de „am făcut alegeri nefericite, v-am pus la pământ, însă tot noi vă ridicăm pe cele mai înalte culmi”. Orașul european Bistrița nu este european, dar acum după 12 ani de greșeli o să-l facem, spune PSD.

Batjocura instituită asupra bistrițenilor, după ce aceștia au acordat încredere trei mandate unui membru PSD, pare să nu mai aibă limite! Partidul celor mulți și obidiți dorește ca bistrițenii să-și șteargă din memorie ultimii 12 ani și să dea gir unui alt pesedist care va schimba, vezi Doamne, toată viziunea asupra orașului. Numai că Bistrița nu este un imens cabinet de psihologie unde să tratezi amintirile neplăcute. Bistrița este casa noastră.

Președintele PSD, Radu Moldovan, garantează că nu o să se mai facă greșeli administrative. Bistrițenii au o problemă și cu această garanție. Domnul Radu Moldovan a mai garantat până acum de două ori pentru Ovidiu Crețu, în 2012 și 2016. Deci, este o garanție la garanția garanțiilor. Jur pe roșu, pare să spună Radu Moldovan! Cravata de pionier lipsește.

Același Radu Moldovan, cu garanția garanției garanțiilor la purtător, recunoaște spășit că ideea pârtiei Cocoș a fost o greșeală. O greșeală de milioane de euro, bani împrumutați cu dobândă de la bancă. Nu va plăti Radu Moldovan din banii personali, nici Ovidiu Crețu, nici Cristian Niculae, nici PSD! Vor plăti bistrițenii. Copiii bistrițenilor și nepoții bistrițenilor. Vom plăti toți. De ce? Pentru că a greșit PSD! Cred că bistrițenii merită să-i ierte pe toți. La urma urmei, Radu Moldovan, Crețu și Niculae nu au de unde să plătească. Cum să te descurci cu salarii de peste 10.000 lei pe lună? Abia le ajunge de pită.

Remarcabil la desemnarea oficială a viceprimarului Niculae ca și candidat la Primărie a mai fost ipocrizia acestuia și a deputatului Daniel Suciu.

Niculae, cel care a fost de acord cu toate deciziile lui Crețu, cu toate bazaconiile administrative și cheltuielile fără noimă, a spus că „trebuie să ținem cont de părerile cetățenilor”. O recunoaștere a faptului că bistrițenii nu au contat până acum! A contat doar unitatea în suflet și simțiri a partidului, consensul tuturor social-democraților, angajați plenar! Deci, pregătiți-vă bistrițeni, de acum încolo va fi altfel. Cum spuneam…se jură pe roșu!

Daniel Suciu, un orator desăvârșit până mai ieri când ridica în slăvi politica lui Liviu Dragnea și lupta acestuia cu statul paralel, a spus că „îl prefer pe Cristian Niculae oricărui filfizon”. Un viceprimar care face un pariu că va merge în chiloți prin oraș dacă nu face 30 kilometri de piste de biciclete, așa cum a făcut Niculae, cum se numește? Mă rog, este întradevăr mic copil pe lângă unul care a reinventat un traseu feroviar pe ruta Ilva Mică-Rodna Veche, să creeze o gaură de câteva miliarde lei vechi și apoi să se ascundă în păpușoi sub fusta lui Daddy.

Același Suciu a spus că „Bistrița este unul dintre cele mai frumoase orașe din țară”!!! Bistrițenii își iubesc orașul. Sincer. Dar conform libertății de circulație au văzut și Oradea, Cluj, Sibiu, Timișoara, Brașov etc. Domnul deputat poate spune că „Bistrița este unul dintre cele mai frumoase orașe din țară” în comparație cu Alexandria, Videle, Caracal sau Oltenița.

Nu s-a vorbit la desemnarea candidatului PSD Cristian Niculae despre faptul că avem cartiere fără apă și canal unde școlile au toaleta în curte, nu s-a vorbit despre degringolada și proasta gestionare a serviciului de salubritate și despre toate investițiile în mere, struți, veverițe și viitorii bani alocați pârtiei recunoscută ca fiind o greșeală administrativă.

De ce să vorbim? Noi, bistrițenii, suntem toleranți, dar amu’ îi bai mare!

Nu este Crețu vinovat! El este doar exponentul unui sistem de partid a cărui înțelepciune se bazează pe banul public cheltuit fără măsură pe viziuni de țară și edilitare concepute de minți retrograde. Bistrița nu vrea să fie parte din societatea socialistă multilateral dezvoltată. Bistrița vrea să doar să devină un oraș normal. Atât.

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Episodul 6: Alegeri și discursuri sau povești despre politica din spatele scenei-  De la crisparea lui Sighiartău la singurătatea lui Dorin Dobra: PNL Bistrița,...

Alegerile de sâmbătă din PNL Bistrița au fost și despre ceea  se întâmplă cu adevărat în Partidul Național Liberal...

EURO 2020: Programul meciurilor de duminică. Zi istorică pentru România. Va găzdui meciul Austria – Macedonia de Nord

România va găzdui, duminică, meciul Austria - Macedonia de Nord, în grupa C de la Campionatul European. Programul partidelor de duminică: Anglia - Croaţia, ora...

Pr. Ioan Aurel Rus: Duminica a VII-a după Înviere. A Sfinților Părinți de la Sinodul I ecumenic

„În vremea aceea Iisus, ridicându-Și ochii către cer, a zis: Părinte, a venit ceasul! Preaslăvește pe Fiul Tău, ca și Fiul să Te preaslăvească,...

Preotul ortodox din Reteag, a încetat din viață. Părintele Teodor Petrican avea doar 52 de ani

Vestea cutremurătoare a zilei: a intrat în eternitate preotul ortodox din Reteag. Teodor Petrican. avea doar 52 de ani. Anunțul a fost făcut pe...

O mașină de teren s-a răsturnat în pîrâul Gersa: 5 tineri au fost implicați în accident, doi au ajuns la UPU Bistrița

Un autoturism de teren s-a răsturnat azi noapte în pîrâul Gersa din comuna Rebrișoara în zona satului Gersa 1. La locul accidentului s-au deplasat...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -