Acasă Politica Sorin Hangan: Eu personal îmi doresc ca stadionul să redevină proprietate publică...

Sorin Hangan: Eu personal îmi doresc ca stadionul să redevină proprietate publică a municipiului Bistrița

0

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, fost membru al Comisiei din primăria Bistrița care a încercat să evalueze stadionul ”Jean Pădureanu” spune că, personal își dorește ca stadionul ”Jean Pădureanu” să redevină proprietate publică: ”Personal îmi doresc ca stadionul să redevină proprietate publică a municipiului, dar întotdeauna când administrația PSD-ALDE nu a vrut să facă ceva, a înființat o comisie. Am avut o comisie pentru stadion, din care am făcut parte și după un an jumătate mi-am dat demisia, și care timp de aproape trei ani nu a oferit niciun rezultat. Nimic, zero! A fost un fel de cooperativa munca în zadar. Este evident că în mandatul actualului primar nu se va întâmpla nimic, dânsul nu dorește acest lucru”, susține Hangan.

În acest context, liderul liberal bistrițean a spus următoarele de intențiile municipalității de-a demola stadionul ”Jean Pădureanu”:  „A vorbi despre demolare în contextul în care deocamdată este proprietate privată, este pueril. De asemenea, cetățenii trebuie informați clar că, demolarea, în cazul în care stadionul redevine proprietate publică, este interzisă prin lege până la construirea altuia nou din dorința de a atrage capital politic. O hotărâre privind achiziționarea stadionului, pentru ca apoi să vedem  și să decidem ce facem și corect ar fi printr-o consultare publică, îl renovăm sau îl transformăm, se poate lua în Consiliul Local. (…) Acum, să constitui o comisie peste altă comisie, coroborată cu declarațiile pompoase ale viceprimarului, mă îndreptățesc să afirm că nu se va întâmpla nimic în actualul mandat al primarului Crețu„.

 

 

 

 

SORIN HANGAN: „După părerea mea, stadionul Jean Pădureanu nu este deocamdată un subiect. Stadionul Jean Pădureanu este deocamdată o proprietate privată. Proprietatea este garantată de Constituție. Doctrina liberală apără proprietatea. Poate la PSD o fi altfel, din moment ce ni se oferă scenarii despre cum o să arate acel teren unde se află stadionul. Ba se extinde parcul, ba se face o bază sportivă, toate aceste idei ducându-mă la concluzia că reprezentanții PSD de la municipiu și județ visează mult. O fi o patimă social-democrată ce se transmite de la domnii Dragnea și Vâlcov, deoarece și dânșii și-au imaginat autostrăzi, spitale regionale și câte și mai câte„ a conchis Hangan. .

Exit mobile version