miercuri, iulie 15, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Solidaritate în fața epidemiei: Firmele bistrițene au donat bani, echipamente medicale și dezinfectanți Spitalului Județean de Urgență ”Bistrița”

  Must Read

  CRISTIAN NICULAE: Suntem în campanie de curățenie a malurilor râului Bistrița.

   În #programul meu de #candidat am propus realizarea unui sistem de #filtrare pe râul #Bistrița, în zona de intrare a...

  Fiul colonelului Belei, Mihail Elian Ulsamer a murit la București

  Bistrița este zguduită în acest moment de o veste tristă: fiul colonelului Belei, Mihail...

  Numai puțin de 180. 000 de lei au donat un număr de șapte firme Spitalului Județean de Urgență ”Bistrița”, în timp ce alte societăți comerciale au oferit echipamente medicale, cearceafuri, atomizoare sau dezinfectanți. Altele, în semn de recunoștiință au trimis flori și cafea caldă.

  Este vorba de:  TeraPlast & TeraSteel SA – 60.000 lei,  Rombat– 30.000 lei,  Datacor – 30.000 lei, Frasinul – 30.000 lei,WinterCom -10.000 lei,  Iproeb SA – 10.000 lei,  Plastinvest -10.000 lei. De asemenea,  Renania care a donat echipamente medicale (combinezoane, botoșei, mănuși), în valoare de 12.000 de lei, IntexNăsăud (Brandul Living Home), a donat 200 bucăți de cearșafuri cu elastic BBC, în valoare de 9.000 lei. În aceleași timp,  Asociația Tradițional Progresistă HOREA,  a făcut o donație în valoare de 25.300 de lei, constând în 3 atomizoare pentru dezinfecție și 400 de litri de dezinfectant. Din donația primită, spitalul a repartizat câte un atomizor spitalelor din Năsăud și Beclean și 50 de litri dezinfectant la Serviciul Județean de Ambulanță.

  Mai mult, este la fel de emoționat faptul că firma  GumixNet s-a oferit să monteze și să echilibreze, gratuit, roțile pentru mașinile autorităților și salvatorilor, iar  Rotary Club Bistrita Nosa , Strenght Cafe și Florăria Magnolia, în semn de recunoștință pentru Eroii Zilelor Noastre, au oferit personalului medical cafea caldă și zeci de buchete de flori.

  În acest context, președintele Radu Moldovan a precizat următoarele: ” De aceea, țin să mulțumesc tuturor antreprenorilor bistrițeni care au ales să ofere sprijin comunității, prin donații către Spitalului Județean de Urgență Bistrița.
  Sunt fapte care te lasă fără cuvinte. Gesturile cu atât mai impresionante, când știm cu toții că mediul de afaceri trece printr-o perioadă dificilă, tot datorită acestei pandemii. Însă d-voastră ați ales să fiți alături de oameni. #OameniPentruOameni. Vă mulțumim din suflet pentru gesturile pline de bunătate. Unitatea noastră ne va face să trecem cu bine și peste această perioadă!”

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  CRISTIAN NICULAE: Suntem în campanie de curățenie a malurilor râului Bistrița.

   În #programul meu de #candidat am propus realizarea unui sistem de #filtrare pe râul #Bistrița, în zona de intrare a...

  Fiul colonelului Belei, Mihail Elian Ulsamer a murit la București

  Bistrița este zguduită în acest moment de o veste tristă: fiul colonelului Belei, Mihail Elian Ulsamer Belei a murit...

  Poți să faci bani dacă te plimbi prin Bistrița. Transilvania Print știe cum!!!

  Cum ar fi ca o plimbare în oraș să îți fie răsplătită cu premii atractive?Transilvania Print are un concurs pentru tine și...

  RĂMÂNEM ÎN ALERTĂ: În BISTRIȚA-NĂSĂUD scade numărul de persoane active:91. Încă două decese- 59 în total. 642 de persoane infectate astăzi la nivel național

  Județul Bistrița-Năsăud rămâne într-o situație delicată. Dincolo de incertitudini, astăzi, numărul celor infectați cu Sars-Cov 2 a crescut la 9 persoane,...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -