Acasă Politica Politica Locala SITUAȚIA E ALBASTRĂ ÎN PER BN???

SITUAȚIA E ALBASTRĂ ÎN PER BN???

0

Există tensiuni în PER BN? Propolitica a încercat să afle acest lucru, mai ales după ce Alexandru Toniuc a ”schimbat” tabăra și susține proiectele primarului Crețu. Concret, Propolitica a aflat că Marius Bălan nu a mai vorbit cu Toniuc de la începutul lui 2015, o parte din tensiuni manifestându-se și la nivelul organizației municipale. Oricum, ultima declarație a lui Bălan vine să ne confirme că ceva nu este în regulă: Ecologizarea clasei politice nu mai poate întârzia. Toxicitatea cuvintelor a invadat organismul tuturor politicienilor

”După 16 noiembrie presedintele ales de noi ne spunea că-şi doreşte o altfel de politică. Şi îl cred, pentru că este neamţ cu cuvânt nemţesc. Am aşteptat cu răbdare ceva timp să văd dacă actorii politici îşi doresc şi ei ceea ce vrea preşedintele. Nici vorbă, certurile politice, ping-pong-ul şi vorbele de duh continuă la toate televiziunile şi în toată presa naţională şi locală. Tinerii politicieni PSD, PNL se întrec în dispute plictisitoare , multă vorbărie şi comportament balcanic pe care nu au de gând să îl abandoneze. Domnilor vă garantez că plictisiţi lumea, foarte puţini vă citesc articolele. Personal eram interesat de ceea ce spuneaţi cândva, în prezent nu mai am răbdare să văd conţinutul scrisorelelor dumneavoastră deşi vă respect pentru că aţi fost aleşi de concetăţeni de-ai noştri. Ţin la tinerii politicieni, în special la cei din PNL, dar nu am nimic de împărţit nici cu cei din PSD. Personal nu sunt în competiţie cu nici unul dintre dumneavoastră. Îndemnul meu este să ascultaţi de unul mai în vârstă tocmai de la ecologişti, acolo unde se dă semnalul de fiecare dată a unei ecologizări. Deşeurile sunt de multe feluri, putem spune că politica româească este extrem de alterată şi riscă să se transforme într-un deşeu. Dacă nu vă ordonaţi gândurile şi nu vă măsuraţi cuvintele, cei care fac politică, la rândul lor devin exponenţii unei politici toxice. Sigur, opoziţia şi argumentele ei trebuie să funcţioneze, în CL, CJ, Parlament. Acolo este locul dezbaterilor şi a votului final, în rest totul este un can-can plictisitor şi inutil.

Ecologizarea clasei politice nu mai poate întârzia. Toxicitatea cuvintelor a invadat organismul tuturor politicienilor, şi cum toxinele se adună de regulă în intestinul gros, se impune şi o clismă de primăvară pentru însănătoşirea dvs.”

Exit mobile version