Acasă Politica Silvia Galben intervine în scandalul politic dintre PMP și PSD

Silvia Galben intervine în scandalul politic dintre PMP și PSD

0

Secretarul general al PMP Bistrița-Năsăud, Silvia Galben intervine în scandalul politic care a izbucnit între PMP și PSD. Mai precis, consilierul local PSD, Horațiu Gherman a criticat într-o postare un comunicat al deputatului Ionuț Simionca în care acesta anunța faptul că, a discutat la  Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în legătură cu stadiul unor proiecte de infrastructură din Municipiul Bistrița a căror necesitate a susținut-o în mod repetat de-a lungul timpului. Precizăm că e vorba de stația de epurare și conducte de canalizare în Slătinița și reconfigurarea axei de transport public.

SILVIA GALBEN: L-am văzut, foarte activ la criticat, pe un anume Horațiu Gherman, consilier local PSD. Că este activ în a ridica mâna la ședințele de Consiliu Local, în mod obedient, cum îi dictează cuplul Crețu-Niculae, știam deja. Vedem și cum arată Municipiul Bistrița după administrațiile PSD-iste pe care domnul Horațiu Gherman le susține orbește: infrastructură învechită, o administrație închisă sub semnul intereselor obscure, un oraș fără un plan coerent de gestionare a deșeurilor municipale, și lista poate continua.

Ce este cu adevărat interesant este că între ridicările de mână repetate, la comanda PSD-iștilor Crețu și Niculae, Gherman nu a învățat deloc administrație. Poate i-a șoptit cineva, pe holurile Primăriei, că unele proiecte se fac din bani europeni. Dar nu a mai prins ideea până la capăt, că înainte de a obține banii europeni, proiectele sunt aprobate de ministere, care le finanțează cu bani guvernamentali, care mai apoi sunt decontați de la Uniunea Europeană.
Ministere – proiecte finanțate cu bani de la buget – decontare! Lecția nr. 1, domnule Gherman. Ar fi trebuit să o știți deja, dar nu vă condamnăm, pentru că toată conducerea Primăriei, sub conducere PSD, este repetentă la capitolul administrație. Am aflat toți bistrițenii cum ați apelat la metoda PSD-istă ASFALT pe ASFLAT, rețetă de sifonare a banului public și de cârpire a unor probleme majore ale urbei noastre.

Vă oferim cu drag, eu și colegii mei, și alte lecții de administrație. Poate veți fi atent și nu veți mai aștepta să vă sufle colegii pe holuri că cineva a omis să pună un ZERO în postările de pe Facebook.
PS: Dacă tot sunteți activ în a corecta lucruri, poate veți corecta și lipsa de activitate a Primarului Crețu și a Viceprimarului Niculae. Să le spuneți că au trecut 4 ani și că nimic din ce au promis nu s-a realizat.

Exit mobile version