Acasă EVENIMENT SG. BĂI: CAMPANIE DE STRÂNGERE DE SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN OGÂGĂU

SG. BĂI: CAMPANIE DE STRÂNGERE DE SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN OGÂGĂU

1

Un grup de sângeorzeni nemulţumiţi de activitatea primarului Traian Ogâgău a declanşat astăzi o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului din oraşul staţiune. Se pare că lucrurile au escaladat odată cu conflictul verbal avut de primarul în funcţie cu un cetăţean din oraş, Leon Filimon, episod în care edilul l-a înjurat şi ameninţat pe respectivul cetăţean. Astfel că o parte din locuitori, revoltaţi de această atitudine, a demarat acţiunea de strângere de semnături.

Pentru organizarea referendumului, cel puţin 25% din cetăţenii cu drept de vot trebuie să semneze o cerere adresată prefectului judeţului. Dacă această acţiune va avea sorţi de izbândă rămâne de văzut, deocamdata reacţia primarului de pe Someş a fost una laconică: ”Nu mă interesează. Eu am venit să muncesc şi asta fac. Ordine, curăţenie, disciplină, iar asta supără pe unii care nu îşi mai pot face afacerile necurate cu administraţie public locală”. Contactat telefonic de redacţie, principalul oponent a lui Traian Ogâgău, deputatul PSD, Daniel Suciu, a declarat pentru cotidianul Răsunetul: “Am auzit de acest demers al cetăţenilor din Sângeorz Băi, dar pentru a nu politiza această acţiune am decis să nu fac comentarii, pentru a nu influenţa într-un fel sau altul opţiunile cetăţenilor din Sângeorz Băi”.

1 COMENTARIU

  1. Leon Costan (Filimon le e porecla, ocara). Care de la care aţi preluat informaţia? Că şi în „Mesagerul” este aceeaşi greşeală.

Comments are closed.

Exit mobile version