Acasă Politica Senatorul liberal Ovidiu Florean, atac dur la adresa parlamentarilor din Opoziție: Impostori,...

Senatorul liberal Ovidiu Florean, atac dur la adresa parlamentarilor din Opoziție: Impostori, parveniţi, ipocriţi, oameni care nu ştiu altceva decât să apeleze la tot felul de populisme

0

Senatorul PNL, Ovidiu Florean, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a “Puterea din Parlament este formată din „oameni competenţi, de bună credinţă, cu pregătire superioară”. „Opoziția este formată din foarte mulţi impostori, parveniţi, ipocriţi, oameni care nu ştiu altceva decât să apeleze la tot felul de populisme”, a declarat Ovidiu Florean.

„Nici nu merită să le dai răspuns la populismele lor pentru că în trei zile toate acestea se demontează de la sine. Din păcate, nu au înţeles să facă o opoziţie constructivă, fac doar tam-tam, gălăgie, huidie, fluieră… parcă eşti în tribunele unui teren de Liga a IV-a. Acest lucru dezonorează la nivel naţional. Nici UE nu cred că priveşte cu ochi buni, sperăm ca să înţeleagă, prin opoziţie constructivă şi aplicată pot să facă mult bine României şi să abordeze într-un alt mod relaţia cu electoratul propriu”, a mai spus senatorul Florean.

Exit mobile version