Acasă Politica Politica Locala Senatorul Dorin Dobra cere liste mai curate, mai pe gustul preşedintelui...

Senatorul Dorin Dobra cere liste mai curate, mai pe gustul preşedintelui Klaus Iohannis

0

Senatorul Dorin Dobra cere liste mai curate, mai pe gustul preşedintelui Klaus Iohannis. El a apreciat că este normal această inflaţie de candidaţi pe lista PNL la alegerile locale, dar că toţi trebuie să înţeleagă un lucru: mulţi chemaţi, puţini aleşi. “Cred că avem nevoie de altfel de candidaturi, de oameni integri, notorii dar neatinşi de microbul politicianismului”, a declarat senatorul Dobra.

Vicepreşedintele PNL, senatorul Dorin Dobra a avut astăzi mai multe intervenţii care, îl scot, practice din plutonul comunicatorilor liberali care urmează doar punctajele partidului. Într-o astfel de intevenţie, Dobra a făcut vorbire la listele şi candidaţii pe care formaţiunea politică pe care o reprezintă se va prezenta la alegerile locale. În opinia lui Dobra, pe listele PNL BN pentru viitoarele alegeri ar trebui să apară acei oameni invocaţi de preşedintele Klaus Iohannis: curaţi, integri dar cu notorietate.

Deşi, el a admis că între PNL şi actualul preşedinte al României există câteva rupture, cel puţin în ceea ce priveşte codul fiscal, el a precizat că cele şase luni de mandate ale lui Iohannis sunt esenţa mottoului prezidenţial: Pas cu pas, construim noua Românie

În aceeaşi conferinţă de presă, senatorul Dorin Dobra a subliniat faptul că viitoara guvernare liberal va trebui să ia foarte în serios demararea procesului de reformă administrativ-teritorială a ţării.

Exit mobile version