Acasă Politica Politica Locala SENATORUL DOBRA, PRIMARII ȘI IOAN OLTEAN

SENATORUL DOBRA, PRIMARII ȘI IOAN OLTEAN

0

Boierul nordului, profesorul-senator liberal Dorin Dobra spune că  va avea de lucru în noua sesiune parlamentară care va începe pe 2 februarie. Cert, unul din proiectele de legi la care se gândește foarte serios, este cel prin care vrea să îi trimită pe primari la școală.

” Eu cred că toți primarii de comune, orașe dar și chiar cei din municipii, ar trebui să se instruiască în tot ceea ce înseamnă parcurs european a documentelor necesare accesării de fonduri extra bugetare. Sunt multe lucruri pe cre nu le știu, nu le știu decât consultanții și, care, unii nu sunt tocmai ce avem nevoie sau nu se ridică la nivelul cerințelor”, susține Dobra.

El ne-a confirmat faptul că a păstrat legătura și că relațiile sale au rămas speciale cu primarii liberali ce au migrat spre PLR: ” Nu știm cum va arăta noua lege prin care să anulăm OUG 55, dar ne trebuie un act legislativ reparatoriu. Poate își vor pierde mandatele, dar nu asta e soluția”, mai spune senatorul liberal.

Recunoscut ca un oponent al deputatului Ioan Oltean, Dobra spune că se află în mare dilemă în ceea ce îl privește ca om politic, exclusiv de dreapta. Liberalul consideră că are tot dreptul să se gândească ce are de făcut în continuare, o decizie finală urmând să o ia la sfârșitul lunii ianuarie.

 

 

Exit mobile version