Acasă Administratie ȘEDINȚĂ DE CONSILIU JUDEȚEAN: AFLĂ CUM SE MODIFICĂ O PARTE DIN CONTRACTUL...

ȘEDINȚĂ DE CONSILIU JUDEȚEAN: AFLĂ CUM SE MODIFICĂ O PARTE DIN CONTRACTUL CU VITALIA

0

Consilierii județeni sunt convocați miercuri, la ora 15.00, în cadrul unei ședințe extraordinare, pe ordinea de zi figurând doar patru proiecte de hotărâre. Un punct important este reprezentat de o nouă analiză a proiectului privind modificarea tarifului de preluare a deșeurilor municipale de către SC Vitalia SRL, dar și cel cu privire la finanțările nerambursabile.

 

1. Tarife modificate

Se aprobă modificarea tarifului de preluare a deşeurilor municipale în vederea depozitării, perceput de S.C. VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU TRATAREA DEŞEURILOR S.R.L. Boldeşti-Scăeni în baza Contractului de Concesiune nr. 34/04.01.2013 privind Delegarea prin Concesiune a Serviciului Public de Management şi Operare a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Tărpiu, judeţul Bistriţa-Năsăud, de la 42,82 lei/tonă, la 69,74 lei/tonă, fără TVA.  Tariful aprobat la alin. (1) din prezenta hotărâre nu se aplică pentru preluarea, în depozitul conform din cadrul Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Tărpiu, a deșeurilor municipale depozitate pe platformele temporare, înființate în apropierea fostelor depozite urbane, ca urmare a închiderii depozitelor neconforme. ”

   

2. 60 de mii de lei pentru finanțările nerambursabile

 

Prevederi bugetare

  1. Proiectele de interes public vor fi selecţionate pentru finanţare în cadrul
    limitelor unui program anual aprobat de către Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, stabilit potrivit prevederilor legale referitoare la elaborarea, aprobarea, executarea şi raportarea bugetului judeţean.
  2. Valoarea finanţării solicitate/proiect se va încadra între valoarea minimă şi valoarea maximă stabilite pentru fiecare domeniu în parte:

 

 

Nr. crt. Domeniul de activitate finanţat Valoarea finanţării solicitate/proiect (lei) Valoarea minimă (lei)       Valoarea maximă (lei)
1 Tineret, sport şi educaţie 3000                          30.000
2 Social 3000                          10.000
3 Cultură 3000                          10.000
4 Relaţii internaţionale, protecţia mediului şi interdisciplinar 3000                          10.000

 


 

 Art.1. Se convocă Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud în şedinţă extraordinară la data de 15 aprilie 2015, ora 15.00, în sala de şedinţe a Palatului Administrativ al judeţului Bistriţa-Năsăud, cu următorul proiect al ordinii de zi:

Proiect de hotărâre pentru aprobarea Ghidului solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul județului Bistrița-Năsăud pentru activități nonprofit de interes județean în anul 2015.

Iniţiator: Emil Radu Moldovan – preşedinte Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud

Proiect de hotărâre pentru completarea Anexei nr. 2 la Hotărârea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 29 din 19.10.1999 privind însușirea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al județului Bistrița-Năsăud, cu modificările și completările ulterioare.

Iniţiator: Emil Radu Moldovan – preşedinte Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud

 Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Universității Tehnice din Cluj-Napoca asupra imobilului “Sediu administrativ şi teren aferent”, situat în municipul Bistrița, Piața Centrală nr. 29, proprietate publică a județului Bistrița-Năsăud.

Iniţiator: Emil Radu Moldovan – preşedinte Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud 

Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului Județean Bistriţa-Năsăud nr. 16 din 10.02.2015 privind aprobarea modificării tarifului de preluare a deşeurilor municipale în vederea depozitării, perceput de S.C. VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU TRATAREA DEŞEURILOR S.R.L. Boldeşti-Scăeni în baza Contractului de Concesiune nr. 34/04.01.2013 privind Delegarea prin Concesiune a Serviciului Public de Management şi Operare a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Tărpiu, judeţul Bistriţa-Năsăud.

     Iniţiator: Emil Radu Moldovan – preşedinte Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud

Exit mobile version