Acasă EVENIMENT SE propune declanșarea anticipatelor prin demisia în bloc a parlamentarilor opoziției

SE propune declanșarea anticipatelor prin demisia în bloc a parlamentarilor opoziției

0

Deputatul PNL Adriana Săftoiu scrie pe Facebook că doar alte alegeri mai pot restabili situația, după ce Guvernul a adoptat marți seara prin ordonanță de urgență modificarea legislației anticorupție. Ea propune demisia tuturor parlamentarilor care nu sunt de acord cu ceea ce face puterea, ceea ce ar putea duce la un blocaj de natură să declanșeze alegeri anticipate.

„… cred că doar alte alegeri mai pot restabili situatia! Partidele care nu sunt de acord cu acest gest incalificabil al PSD, care domină Parlamentul, trebuie să demisioneze ducând la alegeri anticipate!”, a scris Adriana Săftoiu.  „PNL are mâine (miercuri – n.r.) de decis parcursul!”, adaugă deputatul.

 

„Lamentările nu ne ajută la nimic! Se poate face ceva în fața acestei majorități care poate să facă ce vrea în baza votului primit? E un gând pentru cei mulți revoltați, dar mai comozi când a fost vorba de vot! Avem patru ani să ne gândim ce facem data viitoare! PS: Poate alegerile anticipate să mai oprească acest tăvălug nociv al PSD!”, mai scrie Adriana Săftoiu.

Fostul lider al PNL, Alina Gorghiu, spune că împărtășește punctul de vedere al colegei sale de partid. „Împărtășesc punctul de vedere al Adrianei. Trebuie sa decidem rapid ce direcție va urma PNL”, a scris Alina Gorghiu, tot pe Facebook.

Exit mobile version