SCRISOARE DESCHISĂ: Domnule general oprea,

Must Read

Primarul TURC s-a decis : Luni la 12.00 deschide Pârtia Teleschi de pe dealul Cocoșului. Vezi care sunt tarifele

După ce în prima sa conferință de presă din 2021, primarul Bistriței Ioan Turc a punctat faptul că, pîrtia...

După ”atacul” la Corneliu Baba, vine rândul și lui Tudor Jarda care rămâne fără muzică

Liceele vocaționale din Bistrița par să aibă probleme serioase. După anunțul desființării clasei de arhitectură de la ”Cornelu Baba”,...

Bistrițenii semnează tot mai mulți pentru păstrarea profilului de Arhitectură și Arta ambientală în Liceul de Arte ”Corneliu Baba”

Peste 1800 de persoane au semnat până la această oră  petiția on line prin care este susținută păstrarea clasei...

Vă scriu din Bistriţa şi sunt conştient că nu ştiţi foarte bine unde vine acest oraş, aşa cum nu aţi ştiut dacă poliţistul din escortă e mort sau e rănit, oricum nu v-a durut nici măcar la cinci metri în faţă, că, dacă vă durea în cur, domnule general, era nasol. Vă doresc să vă doară în cot, dar rău de tot!

Poate, ştiţi, că aveţi şi organizaţie aici, poate mai conştientizaţi şi că UNPR are ordin de zi pe unitate să strângă cât mai mulţi soldaţi în armata cu care aţi vrea să cuceriţi ţara la alegerile viitoare. Care ţară şi care alegeri?

Domnule general, chiar şi 3PO sau R2D2 din Războiul Stelelor, că tot vă place să va jucaţi de-a războiul pe calculator, că de alt război pe la intendenţă habar nu aveţi, au mai multe sentimente ca şi tine. Mă tutuiesc cu tine pentru că am făcut armata şi ştiu să-I respect pe adevăraţii ofiţeri şi am cunoscut destui ofiţeri cu prestanţă, cu respect pentru sine şi pentru subordonaţi, că, măi, Gabi, dacă nu ai aflat până acum un ofiţer adevărat, aşa cum sunt aici mulţi la Brigadă, nu îşi părăseşte soldatul rănit pe câmpul de luptă, îl ia în spate şi îl transportă până la primul punct sanitar.
Dar, cum nu putem vorbi de armată şi onoare cu plotonierul de aţă, aşa cum sunt porecliţi ăia de la intendenţă, atunci, poate vrei să discutăm de politică? Cu cine? Cu tine, hai bre, că partidul interesului personal, pardon, naţional, este sub marja de oroare, cu tot cu ăia 60 de parlamentari.

Poate nu cunoşti, dar voturile le aduc primarii şi oamenii, nu girofarele, nu amantele, primarii măi Găbiţă, iar tu nu ai aşa ceva, poate câţiva, unii , alţii, nişte ţărani, cum ar spune Dinu Săraru.

Poate că acum şi la această dată, moartea, nu are nicio importanţă pentru tine, dar atenţie, generale, apropos Găbiţă, aşa îmi spuneau şi mie prietenii în rockotecă, Generalul Croco, timpul nu are răbdare cu oamenii şi, stii, vreme trece, vreme vine chiar şi pentru tine.
Mai am ceva să îţi spun: nu uita, măi Găbiţă că domnia şi prostia se plătesc, iar, mie, teamă îmi este că le vei plăti pe amândouă – şi uman şi electoral.

Păi, domnu preşedinte al UNPR, cu ce tupeu vei merge tu la oameni să le spui cât de mult îi iubeşti, că îi respecţi, ştii, bla, bla, bla, după ce un om a murit pentru grandomania ta, cum?
1 milion de membri? PCR a avut 4 milioane, dar tovarăşii din conducere nu lăsau morţi la marginea şoselelor.
Ultima întrebare: dacă, să zicem, la alegeri ajungi pe la Bistriţa şi maşina şefului UNPR BN are un accident, vei trece, tot zâmbitor, înainte, tot cu girofarul? Vezi, Găbiţa că dacă vii la alegeri cu girofarul, greu cu voturile.
Fără respect: Alin Cordoş, jurnalist din BN
PS
Pentru generalul fără onoare şi inimă: citeşte http://www.simonatache.ro/2015/10/23/mi-e-frica-de-gabriel-oprea-de-gura-lui-muta-si-de-foamea-lui-de-putere-si-de-adoratie/

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Primarul TURC s-a decis : Luni la 12.00 deschide Pârtia Teleschi de pe dealul Cocoșului. Vezi care sunt tarifele

După ce în prima sa conferință de presă din 2021, primarul Bistriței Ioan Turc a punctat faptul că, pîrtia...

După ”atacul” la Corneliu Baba, vine rândul și lui Tudor Jarda care rămâne fără muzică

Liceele vocaționale din Bistrița par să aibă probleme serioase. După anunțul desființării clasei de arhitectură de la ”Cornelu Baba”, acum vine rândul și Liceului...

Bistrițenii semnează tot mai mulți pentru păstrarea profilului de Arhitectură și Arta ambientală în Liceul de Arte ”Corneliu Baba”

Peste 1800 de persoane au semnat până la această oră  petiția on line prin care este susținută păstrarea clasei de arhitectură de la Liceul...

COVID 19: Doar 28 de cazuri raportate astăzi în Bistrița-Năsăud. Până la această oră s-au vaccinat 1976 de persoane

Un număr de 28 de cazuri noi de îmbolnăvire cu Sars Cov 2 au fost raportate pentru ziua de astăzi, 17 ianuarie, de la...

CONTROALE la primării pe tema anchetelor sociale. Raluca Turcan a dat o dispoziție în acest sens

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, solicită inspectorilor să controleze anchetele sociale ale primăriilor, verificare care nu s-a mai făcut în ultimii doi ani de zile, potrivit...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -