SCRISOARE DESCHISĂ: Domnule general oprea,

Must Read

Fără Adrian Chivu, povestea Monicăi Csenger și ale medaliilor  ei de aur nu putea fi spusă acum…

Monica Csengeri (25 de ani),  din România, un fost om al străzii din Bistrița  a reușit o super performanță...

Tenis de masă: 5 medalii la Campionatul Național Individual de Juniori pentru sportivii bistrițeni

La acest final de săptămână,  Bistrița a găzduit  Campionatul Național Individual juniori  I la tenis de masă. Sportivii CSM...

49 de cazuri noi la 162 de teste. Incidența e puțin peste 4 la Bistrița și de 2,46 la nivel județean

Doar 49 de cazuri noi au fost raportate astăzi, din 17 martie și până acum fiind înregistrate 10.893 de...

Vă scriu din Bistriţa şi sunt conştient că nu ştiţi foarte bine unde vine acest oraş, aşa cum nu aţi ştiut dacă poliţistul din escortă e mort sau e rănit, oricum nu v-a durut nici măcar la cinci metri în faţă, că, dacă vă durea în cur, domnule general, era nasol. Vă doresc să vă doară în cot, dar rău de tot!

Poate, ştiţi, că aveţi şi organizaţie aici, poate mai conştientizaţi şi că UNPR are ordin de zi pe unitate să strângă cât mai mulţi soldaţi în armata cu care aţi vrea să cuceriţi ţara la alegerile viitoare. Care ţară şi care alegeri?

Domnule general, chiar şi 3PO sau R2D2 din Războiul Stelelor, că tot vă place să va jucaţi de-a războiul pe calculator, că de alt război pe la intendenţă habar nu aveţi, au mai multe sentimente ca şi tine. Mă tutuiesc cu tine pentru că am făcut armata şi ştiu să-I respect pe adevăraţii ofiţeri şi am cunoscut destui ofiţeri cu prestanţă, cu respect pentru sine şi pentru subordonaţi, că, măi, Gabi, dacă nu ai aflat până acum un ofiţer adevărat, aşa cum sunt aici mulţi la Brigadă, nu îşi părăseşte soldatul rănit pe câmpul de luptă, îl ia în spate şi îl transportă până la primul punct sanitar.
Dar, cum nu putem vorbi de armată şi onoare cu plotonierul de aţă, aşa cum sunt porecliţi ăia de la intendenţă, atunci, poate vrei să discutăm de politică? Cu cine? Cu tine, hai bre, că partidul interesului personal, pardon, naţional, este sub marja de oroare, cu tot cu ăia 60 de parlamentari.

Poate nu cunoşti, dar voturile le aduc primarii şi oamenii, nu girofarele, nu amantele, primarii măi Găbiţă, iar tu nu ai aşa ceva, poate câţiva, unii , alţii, nişte ţărani, cum ar spune Dinu Săraru.

Poate că acum şi la această dată, moartea, nu are nicio importanţă pentru tine, dar atenţie, generale, apropos Găbiţă, aşa îmi spuneau şi mie prietenii în rockotecă, Generalul Croco, timpul nu are răbdare cu oamenii şi, stii, vreme trece, vreme vine chiar şi pentru tine.
Mai am ceva să îţi spun: nu uita, măi Găbiţă că domnia şi prostia se plătesc, iar, mie, teamă îmi este că le vei plăti pe amândouă – şi uman şi electoral.

Păi, domnu preşedinte al UNPR, cu ce tupeu vei merge tu la oameni să le spui cât de mult îi iubeşti, că îi respecţi, ştii, bla, bla, bla, după ce un om a murit pentru grandomania ta, cum?
1 milion de membri? PCR a avut 4 milioane, dar tovarăşii din conducere nu lăsau morţi la marginea şoselelor.
Ultima întrebare: dacă, să zicem, la alegeri ajungi pe la Bistriţa şi maşina şefului UNPR BN are un accident, vei trece, tot zâmbitor, înainte, tot cu girofarul? Vezi, Găbiţa că dacă vii la alegeri cu girofarul, greu cu voturile.
Fără respect: Alin Cordoş, jurnalist din BN
PS
Pentru generalul fără onoare şi inimă: citeşte http://www.simonatache.ro/2015/10/23/mi-e-frica-de-gabriel-oprea-de-gura-lui-muta-si-de-foamea-lui-de-putere-si-de-adoratie/

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Fără Adrian Chivu, povestea Monicăi Csenger și ale medaliilor  ei de aur nu putea fi spusă acum…

Monica Csengeri (25 de ani),  din România, un fost om al străzii din Bistrița  a reușit o super performanță...

Tenis de masă: 5 medalii la Campionatul Național Individual de Juniori pentru sportivii bistrițeni

La acest final de săptămână,  Bistrița a găzduit  Campionatul Național Individual juniori  I la tenis de masă. Sportivii CSM Bistrița au câștigat 5 medalii...

49 de cazuri noi la 162 de teste. Incidența e puțin peste 4 la Bistrița și de 2,46 la nivel județean

Doar 49 de cazuri noi au fost raportate astăzi, din 17 martie și până acum fiind înregistrate 10.893 de îmbolnăviri cu Sars-Cov 2. Încă...

VIDEO- EPISODUL 1: Pădurea Codrișor plină de gunoaie și tratată cu spatele de bistrițeni

”Pădurea” Codrișor a ajuns un fel fe hazna a unora și esta tratatp cu spatele de foarte mulți dintre noi. Nu este prima dată...

Pr. Ioan Aurel Rus- Cospect duminical: Duminica a 4-a din Postul Mare, a Sfântului Ioan Scărarul

  „În vremea aceea a venit un om la Iisus, zicându-I: Învăţătorule, am adus la Tine pe fiul meu, care are duh mut. Şi, oriunde-l...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -