Acasă Politica Politica Locala Scrisoare deschisă către toţii politicienii bistriţeni

Scrisoare deschisă către toţii politicienii bistriţeni

0

Doamnelor şi domnilor politicieni, foşti candidaţi, dragi prieteni şi stimaţi adversari politici. Acum că alegerile locale s-au încheiat, avem învinşi şi învingători, acum a venit timpul să arătam că nu am avut nevoie de alegători doar în cele 30 de zile de campanie electorală!

Având în vedere faptul că în ultimele zile, mai multe localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost lovite de ploi, inundaţii şi vijelii, vă invit să identificăm cu ajutorul celor de la ISU Bistriţa-Năsăud care este numărul de oameni afectaţi de vremea extremă şi să le întindem o mână de ajutor.

Un prim pas îl va face Partidul Mişcarea Populară, formaţiune politică care va iniţia la sediul de pe strada Gheorghe Şincai o campanie de strângere de ajutoare pentru cei loviţi de intemperii.

Vă reamintesc doar că în localitatea Monor, 20 de adulţi şi 7 copii au fost evacuați de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, după ce şase case în care locuiau aceste persoane au fost inundate. Persoanele evacuate au fost cazate temporar la rude, până la remedierea situaţiei. De asemenea, în satul Sebiş, un magazin alimentar a fost inundat, în localitatea Petriş un podeţ din lemn a fost luat de apă, iar în localitatea Valea Mare o casă a fost inundată.

Exit mobile version