Acasă Politica Scandal politic: Ioan Turc îl amenință pe liderul TSD Bistrița, Adrian...

Scandal politic: Ioan Turc îl amenință pe liderul TSD Bistrița, Adrian Solcan, că ”smântânirea” banul public îl poate duce în fața procurilor

0

Liderul PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a venit în spațiul public cu alte acuze la asdresa unor lideri PSD. În fapt, e vorba acum de Adrian Solcan, președinte al TSD Bistrița și abonat pen ochi frumoși poitici” la banii publici ai unor primării sau alte instituții ale statului: ” Domnul Solcan este una dintre puşculiţele PSD, ne oferă o mostră din comportamentul politic străvechi al PSD, acela de a smântâni banul public. Domnule Solcan, ce turism promovaţi în Şintereag, pentru că a intrat în contul Asociaţiei pe care o conduceţi o frumuşică sumă – 53.000 lei. Ce turism faceţi la Monor, ce turism promovaţi la Mărişelu? Ce turism promovaţi la Sânmihaiu de Câmpie? Domnule Radu Moldovan, cu girul cui bate domnul Solcan la uşile primarilor din acest judeţ?Ce se întâmplă cu aceşti bani, unde ajung aceşti bani? Este doar vârful aisbergului, este doar o mică mostră despre ceea ce face PSD. Fenomenul este mult mai amplu şi-l vom aprofunda. Inclusiv anumite treceri ale unor oameni politici, de la dreapta la stânga, au legătură cu smântânirea banului public. Domnule Radu Moldovan, luaţi mâna de pe banul public. Este un avertisment serios pe care vi-l adresez. Suntem un judeţ cu probleme, nu mai jumuliţi bugetele unor comunităţi amărâte care nu sunt în stare să-şi plătească nici curentul electric. Este absolut reprobabil ceea ce faceţi şi domnului Adrian Solcan îi transmit să aibă mare grijă de asemenea comportamente pentru că ele deschid calea unei relaţii mai apropiate cu procurorii. Să fie foarte atent, să nu ia din comportamentul vechilor săi tovarăşi din PSD”, a declarat Ioan Turc.

Reamintim că: Adrian Solcan este președinte al TSD Bistrița, dar, în trecutul nu foarte îndepărtat a fost membru al PNL și consilier parlamentar. El este unul din primarul tinerilor din Bistrița  în anii de liceu, consilier parlamentar al deputatului Stelian Dolha în perioada 2012-2014 și candidat la alegerile europarlamentare din 2014 pe poziția 36, după ce a câștigat o competiție internă în TNL pentru locurile acordate tinerilor.

 

Exit mobile version