luni, iunie 1, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Scandal politic în Consiliul Local: Marius Bălan scos cu forța din plenul ședinței pentru bugetul 2018. ”Democrația pumnului în gură”, spune Florin Chereji.

  Must Read

  Bugetul municipiului Bistrița s-a dovedit, din nou, obiectul de scandal politic între putere și opoziție, reproșurile pe care liberalii le aduc Executivului primăriei fiind foarte multe, ele vorbind despre o cheltuire discreționară a banului public.

  Prezent la ședință de consiliu municipal de astăzi, mai vechiul adversar politic al primarului Crețu, ecologistul Marius Bălan, a fost scos cu forța din sala de consiliu după ce i-a fost tăiat microfonul, Bălan depășind cele trei minute alocate pentru o singură intervenție pe tema bugetului.

  Contactat telefonic, Marius Bălan ne-a confirmat faptul că se simte bine, confirmându-ne faptul că nu a fost bruscat de polițiștii chemați să îl evacueze din sală: ” După ce am fost aplaudat de sală, polițiștii au fost chemați să evacueze întreaga sală, poate nu au avut curaj să meargă până la capăt, dar de bruscat nu m-au bruscat. Eu tot timpul voi avea de spus ceva, mai ales în cazul administrației Crețu, cea mai slabă administrație a Bistriței. Nu înțeleg de ce nu au vrut să vorbesc, deoarece eu vroiam doar să le spun cum se face o înierbare a unui deal, că habar nu au bieții de ei, dar, vezi că nu a fost posibil. Nu e prima dată când Ovidiu Crețu, fire autocrată, face abuz în funcție!”, ne-a spus Bălan.

  Nici Florin Chereji, președintele Bistriței Civice nu s-a lăsat mai prejos: ” Simulacru de democrație în Consiliul local Bistrița. La dezbaterea celui mai important proiect privind viața în comunitate, respectiv bugetul local pentru 2018, președintele de ședință, la cererea expresă a primarului, a limitat durata intervențiilor la 3 min. Regulamentul CL prevede posibilitatea limitării luărilor de cuvânt la 3 min. dar la HCL privind modul în care sunt împărțiți banii strânși de la cetățeni e prea de tot. DEMOCRAȚIA PUMNULUI ÎN GURĂ!

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Reportaj: Bistrițenii au luat cu asalt teresale de pe Pietonal chiar dacă trebuie să fie scriși în caietul de ”urmărire”. Ce spun patronii...

  Ai putea spune că, dimineața zilei de 1 iunie, ziua internațională a copilului, a fost o dimineață cu un...

  EVOLUȚIA COVID-19 în BISTRIȚA-NĂSĂUD de la începutul epidemiei și până în prezent, în funcție de numărul de cazuri raportate oficial (infoGRAFIC)

  Știri de Bistrița vă prezintă în exclusivitate o analiză a evoluției Covid-19 în județul Bistrița-Năsăud, pornind de la data primei raportări oficiale...

  DE LUNI SE DESCHID TERASELE. Ce aveţi voie şi ce nu aveţi voie să faceţi: ÎNCĂ EXISTĂ MAI MULTE RESTRICŢII

  Începând de luni se deschid terasele şi plajele. Din 1 iunie sunt permise activităţile de preparare, servire şi consum...

  De luni, circulăm liber, fără restricții. Nu mai e nevoie să justificăm motivul pentru care ieșim din localitate

  De luni circulăm liber, fără restricții. Dispar și ultimele declarații pe proprie răspundere care mai rămăseseră în vigoare, cele pentru deplasările în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -