Acasă EVENIMENT SCANDAL LA UPU Bistriţa: BGS restaurează pacea cu pumnul şi sprayul lacrimogen

SCANDAL LA UPU Bistriţa: BGS restaurează pacea cu pumnul şi sprayul lacrimogen

0

Un incident grav a avut loc vineri seara la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, unde un bărbat care se afla la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) cu un prieten a primit doi pumni de la un agent BGS chemat de o asistentă să-l „calmeze”. Incredibila scenă s-ar fi produs chiar sub ochii unor agenți de la Rutieră, care nu ar fi reacționat, scrie GAZETA DE BISTRIŢA.

 

Incidentul s-a produs vineri seara, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. N.B. se afla la Unitatea de Primiri Urgențe cu un prieten, căruia i-a căzut un lemn pe mână în timp ce ajuta la o construcție din Poiana Ilvei. Acesta a ajuns la urgență cu dureri destul de mari și a fost pus să aștepte câteva ore bune.

„Când am ajuns acolo prietenul meu, care mă ajuta la construcția unei cabane în Poiana Ilvei, era deja galben de durere. Are un deget rupt și mâna zdrobită. Asistenta care l-a preluat ne-a spus că trebuie să aștepte 3 ore pentru că aparatul pentru raze trebuie să se „odihnească” și nu funcționează cum trebuie. Atunci mi-am ieșit din minți, pentru că omul ăsta avea dureri și nu a primit nici măcar un calmant. Nu am jignit asistenta, dar ea mi-a spus: „Cine ești tu să-mi spui ce să fac?” și a chemat BGS-ul, cu care are contract spitalul”, povesește N.B.

Bărbatul spune că la fața locului au apărut doi agenți BGS, iar unul l-a prins de mână, lăsându-i semna. Acesta s-a smucit pentru a-și elibera mâna, moment în care agentul i-ar fi aplicat un pumn în zona feței, spărgându-i nasul.

Totul s-a întâmplat la intrarea de la UPU, în zona dedicată opririi ambulanțelor. Mai mult, la întreaga scenă ar fi asistat și doi agenți de la Rutieră, care nu ar fi reacționat în niciun fel.

Exit mobile version