Acasă Afaceri Șapte dintr-o lovitură pentru CENTURA OCOLITOARE a orașului Beclean. Sunt în...

Șapte dintr-o lovitură pentru CENTURA OCOLITOARE a orașului Beclean. Sunt în joc 76,2 milioane de lei

0

Bătăia mare pentru căștigarea licitației care vizează proiectarea și execuția centurii ocolitoare a orașului Beclean. Potrivit bistritabusiness.ro  e vorba de șapte oferte, patru dintre ele fiind autohtone și trei vin din afara județului Bistrița-Năsăud.

Așadar, este vorba de MIS Grup, Far Foundation, Frasinul și CML.RO , constructori locali care vor fi susținuți de firme mai mici dar și de Alpenside (București), ARL Strabag (Cluj) și Spic Internazionale (Italia) sunt companiile din afara județului care au depus oferte.

Fiecare dintre ofertanți și-a construit asocierea cu cel puțin un partener puternic, cu experiență în domeniu. MIS Grup merge cu Arcada Company, Far Foundation alături de IBB Haus, Frasinul cu Hydrostroy AD, CML.RO cu Îndemânarea Construct, Alpenside cu Varom Construct, ARL Cluj cu grupul austriac Strabag (din care face parte), iar Spic Internazionale cu Rizzani de Eccher (tot din Italia). Pr lângă aceștia, o puzderie de subcontractori, pe diferite specializări, mai scrie bistritabusiness.ro

Licitația pentru proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor la centura ocolitoare a orașului de pe Someș, cu un buget estimat de 76,2 mil. lei, a avut loc în 5 martie a.c. Banii vin de la Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Centura ocolitoare a Becleanului va avea cca. 1,2 km lungime, însă aproape jumătate din această distanță o va reprezenta un pod imens peste râul Someș. Termenul de finalizare este de 26 de luni de la data semnării ordinului de începere al lucrărilor.

Exit mobile version