Acasă EVENIMENT SÂMBĂTĂ SE DESCHIDE ȘTRANDUL. MÂINE ARE LOC RECEPȚIA LUCRĂRILOR CARE AU COSTAT...

SÂMBĂTĂ SE DESCHIDE ȘTRANDUL. MÂINE ARE LOC RECEPȚIA LUCRĂRILOR CARE AU COSTAT 4,5 MILIOANE DE LEI

0

Ştrandul municipal va avea recepţia mâine, iar dacă lucrurile stau bine, sâmbătă bistriţenii se vor putea bucura de locul de agrement. Deschiderea festivă va avea loc sâmbătă, 5 august, cu un spectacol inedit.
Au fost făcute şi ultimele retuşuri şi umplute bazinelor, tarifele urmând să rămână la acelaşi nivel, a anunţat primarul municipiului Bistriţa, în cadrul unei vizite la faţa locului.

„Anul acesta nu vom face o modificare a tarifelor, dar probabil că la anul vom creşte tariful de intrare. Trebuie sa dăm în continuare categoriilor care au fost protejate – elevi, studenţi – intrare foarte ieftină, iar restu lsă plătească în mod civilizat. Să vedem cât se ia şi în altă parte, care sunt costurile noastre. Ştiu că acum costă 5 lei. La sfârşitul sezonul va trebui să facem socoteala, ce înseamnă încasări, cheltuieli”, a precizat primarul Creţu.

În opinia sa, Ştrandul municipal nu este suficient pentru solicitările locuitorilor municipiului, astfel că Aquaparcul din Wonderland reprezintă soluţia finală. Lucrările vor începe anul viitor, mai ales că drumul de acces şi utilităţile aferente acestui Complex Sportiv Polivalent sunt finanţate prin PNDL II, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale.

Lucrările de modernizare a Ştrandului municipal au depăşit 4,5 milioane lei, execuţia fiind adjudecată de SC Record SRL. Cea mai mare pare a proiectului o reprezintă acest sistem de filtrare, tratare şi recirculare a apei pentru cele trei bazine, inclusiv cu sala echipamentelor, însă investiţia vizează şi lucrările de la bazine, dotarea cu mobilier (84 şezlonguri de lemn, umbrele de soare, bănci), coşuri de gunoi, cişmele de apă, vestiare, refacerea grupurilor sanitare, spaţii de joacă pentru copii, teren de sport multifuncţional, spaţii verzi etc.

Foto: facebook Cristina Georgia Flueraş

Exit mobile version