sâmbătă, iulie 11, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  SÂMBĂTĂ încep zilele comunei Telciu

  Must Read

  Un important activist ecologist bistrițean, Viorel Pop s-a stins astăzi din viață la SJU Bistrița

  Organizația municipală a PER Bistrița și președintele acesteia, consilierul local Virgil Marton au anunțat...

  Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

  Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne:...

  În organizarea primăriei şi consiliului local al comunei Telciu, Centrului Judeţean pentru Cultură şi a Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, în perioada 20-21 august 2016 vor avea loc  Zilele Festive ale comunei Telciu.

  Astfel, seara de sâmbătă, 20 august, este dedicată divertismentului, pe scena din faţa sălii de sport, vor urca Adda, Kamelia şi George Hora, DJ Jonnessey and Aner, This Cover Band. Prezintă Mc Tzucu.

  Aşa cum s-au petrecut lucrurile de nouă ediţii încoace, a doua zi, adică duminică, 21 august, cu începere de la ora 20.00, pe scenă vor evolua  următoarele ansambluri folclorice: Fanfara Ţărănească Telciu, Ansamblul Folcloric „Sânzienile” din Telciu, Ansamblul Folcloric „Sălăuţa” din Telciu, Ansamblul „Izvoarele Bârgăului” din Tiha Bârgăului şi Ansamblul „Colobiţa” din Bistriţa-Bârgăului.

  De asemenea, vor cânta pentru telceni şi oaspeţii acestora Andreea Păvălean, Cristina Belei, Florina Bălan, Alina Ceuca, Cristina Bugnar, Larisa Bozbici, Marcel Avram, Maria Homei Costea. Invitatul de onoare al acestei ediţii este Cristian Pomohaci.

  Nici în acest an nu vor lipsi manifestările sportive, acestea urmând să se desfăşoare duminică, 21 august, începând de la ora 9.00, pe terenul de fotbal din comuna Telciu. La competiţie vor lua parte următoarele echipe:  Academia de Fotbal „Gloria Bistriţa”, Spicul Salva, Viticola Dumitra şi Eciro Forest Telciu.

  Tot  pentru ziua de duminică, 21 august, cu începere de la ora 12.30, în sala de şedinţe a consiliului local Telciu sunt programate lansări de carte ale scriitorilor din Telciu, dintre care amintim pe Col. Dr. Vasile Tutula, Rodica Fercana ș.a.

  Primarul Sever Mureşan: „ Mă bucur să vă anunţ faptul că sărbătoarea anuală a comunei noastre a ajuns la ediţia cu numărul 10, aşa că vă aştept pe toţi telcenii din ţară sau plecaţi în străinătate să participe la acest mare eveniment al Văii Sălăuţei. Vă aşteptăm cu drag pe toţi cei care  iubiţi Telciul să fiţi alături de noi la sfârşitul acestei săptămâni”, spune primarul comunei Telciu.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Un important activist ecologist bistrițean, Viorel Pop s-a stins astăzi din viață la SJU Bistrița

  Organizația municipală a PER Bistrița și președintele acesteia, consilierul local Virgil Marton au anunțat...

  Prefectul Stelian Dolha, îngrijorat de situația epidemiologică: Suntem în pericol! Numărul cazurilor care crește de la o zi la alta este îngrijorător.

  Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha face un apel către toți cetățenii pentru a respecta mai departe normele de igienă...

  Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

  Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne: Rodica Dobraniș și Doris Rai....

  SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE: În Bistrița-Năsăud există 107 de persoane pozitive și 55 de decese. Trendul este ascendent cu 12 cazuri noi în BN și...

  Cu o situație epidemiologică deloc de invidiat, decizia Curții Constituționale privin modul de gestionare a crizei Covid 19, pune județul Bistrița-Năsăud într-o...

  VIDEO: Premierul Orban a cerut prefecților și șefilor din MAI controale la sânge

  Premierul Ludovic Orban, alături de ministrul de Interne, Marcel Vela, a participat la ședința în sistem videoconferință cu prefecții, șefii structurilor MAI...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -