Acasă Administratie SALARII MAI MARI PENTRU PRIMARI, VICEPRIMARI ŞI PREŞEDINŢII DE CONSILII JUDEŢENE

SALARII MAI MARI PENTRU PRIMARI, VICEPRIMARI ŞI PREŞEDINŢII DE CONSILII JUDEŢENE

1

Comisiile pentru muncă şi pentru buget de la Camera Deputaţilor au dat, astăzi, raport de adoptare OUG 9/2017, aprobând şi două amendamente prin care se măresc soldele şi salariile primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene.

„Am dat raport Ordonanţei 9/2017. În primul rând sunt doleanţele celor din sistemul de apărare şi ordine publică, siguranţă naţională, precum şi din sistemul penitenciar, care se află la Ministerul Justiţiei. În urma aplicărilor succesive a măririlor de salarii minime, ei au rămas cu solda de bază undeva la 700 de lei, ceea ce era anormal. Am adus-o începând cu luna aprilie la nivelul salariului minim, astfel încât şi poliţiştii, şi cei din armată să beneficieze de măririle salariale promise. De asemenea, în urma unui amendament şi cu sprijinul doamnei ministru al Muncii am adoptat şi mărirea salariilor primarilor şi viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor consiliilor judeţene cu 30%, începând cu luna aprilie, până când legea salarizării va intra în linie dreaptă”, a declarat preşedintele Comisiei de muncă de la Camera Deputaţilor, Adrian Solomon, scrie agerpres.ro.

El a adăugat că proiectul de lege va intra marţi pe ordinea de zi a plenului Camerei.

La rândul său, ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a precizat că a susţinut majorarea salariilor primarilor, iar această măsură nu grevează în niciun fel bugetul de stat, pentru că aceste majorări de salarii se fac din bugetele locale.

1 COMENTARIU

  1. Cita nesimtire sa-si mareasca salariile bieti oamenii din Adminstratiile locale ,,sunt asa saraci ca nu au ce pune pe masa ,nu le ajunge salariu de 1000-2000 euro ,,vreau mai mult ,,au muncit de sau spetit saraci,,pina Cind ne mai furati nesimtilor ,,,nu vedeti cit a-ti saracit neamul romanesc prin politica voastra proasta ,,,trebuie sa facem intr-o zi curatenie generala a acestei societati bolnave de jaf si praduire a neamului romanesc,,,curind va veni Vlad Tepes ,unul nu veti scapa ,,prea mult rau a-ti adus neamului romanesc.

Comments are closed.

Exit mobile version