Acasă Politica Să facem PNL mare din nou: moţiunea lui Cataramă semnată de Ioan...

Să facem PNL mare din nou: moţiunea lui Cataramă semnată de Ioan Oltean şi Dorin Dobra

0

Pe modelul preşedintelui SUA, Donald Trump, omul de afaceri Viorel Cataramă a venit la Bistriţa cu o moţiune abrazivă, oarecum extremistă, date fiind măsurile economice dure pe care PNL le-ar putea aplica cu el preşedinte şi ajuns la guvernare.

Foarte direct, Viorel Cataramă susţine că atât Cristian Buşoi cât şi Ludovic Orban se prezintă în faţa congresului cu moţiuni de stânga, singura moţiune de dreapta fiind cea pe care o va prezenta el şi care a fost rebotezată după sloganul republicanului Trump: SĂ FACEM PNL MARE DIN NOU.

„ Liberalii au de ales in două moţiuni de stânga şi una de dreapta, a mea. În cei 27 de ani trecuţi din 1989, România a fost condusă de un guvern adevărat de dreapta în timpul lui Emil Boc, restul fiind guverne de centru dau de centru stânga. Noi trebuie să redevenim de dreapta şi să guvernăm ca un partid de dreapta”, a spus Cataramă.

El a mai precizat că există deja o ruptură vizibilă în PNL între facţiunile care susţin pe Orban sau pe Buşoi, ceea ce poate duce la fracturarea partidului. Cataramă le-a mai spus liberalilor bistriţeni că se consideră un fel de „peacemaker”: „ Sunt singurul care poate aduce pacea în partid, singurul care va duce partidul de la 20 la sută cât are acum la 47 la sută”, i-a asigurat Cataramă pe bistriţeni.

Moţiunea lui Viorel Cataramă a fost primită bine la Bistriţa. De altfel, Biroul Politic Judeţean al PNL BN recomandă faptul ca omul de afaceri să îşi poată prezenta moţiunea în faţa congresului. Mai mult, Viorel Cataramă are fanii săi şi în PNL BN: foştii parlamentari Ioan Oltean şi Dorin Dobra.

 

Exit mobile version