Acasă Administratie Ruinele Vilei 13 din Sg. Băi, obiect de scandal între PNL şi...

Ruinele Vilei 13 din Sg. Băi, obiect de scandal între PNL şi PSD (video)

0

În urmă cu câteva zile, un copil din Sîngeorz Băi a fost cât pe ce să fie rănit grav de o grindă care a căzut din ruinele vilei 13. În acest context, primarul Traian Ogâgău a decis să convoace o şedinţă extraordinară pentru un vot care să aprobe demolarea fostei vile.

TRAIAN OGÂGĂU, PRIMAR SG. BĂI

„Am găsit soluția legală de a demola acest obiectiv care prezintă un real pericol de accidente și am să cer din nou domnilor consilieri, în special celor din grupul PSD aprobarea documentației de demolare! Vă reaminstesc faptul că un copilaș era să fie GRAV ACCIDENTAT jucându-se lângă „Vila 13″ când o grindă putredă s-a prăbușit lângă el!” a scris primarul Ogâgău pe pagina sa de socializare

 Aşa cum era de aşteptat,  Proiectul de hotărâre privind aprobarea scoaterii din funcțiune, demolarea, casarea și valorificarea imobilelor construcție „Vila 13″ (Casa nr.625) în suprafață de 224,25 mp identificat în CF 25 Sîngeorz-Băi nr. Top. 716”, a fost obiect de dispută între consilierii PSD şi PNL, discuţiile fiind cât se poate de aprinse. Rezultatul: proiectul a căzut la vot!

 Primarul Traian Ogâgău a convocat o nouă ședință tot pentru astăzi, începând cu ora 20.00

 

Exit mobile version