joi, iunie 4, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  ROXANA CIUHULESCU LAUDĂ COLIBIȚA DAR ȘI PENSIUNEA ARINIȘ

  Must Read

  Doina Pană: După doi ani de dezbateri în Parlament, am votat stoparea vânzării terenurilor agricole pentru străini!

  Deputatul bistrițean Doina Pană spune că dintre  cele 16 legi votate astăzi în Parlament, toate...

  GEORGIU DANIEL: Obiecte din Epoca Bronzului descoperite de seniorii detectiei de metale la Bistrita

  Săptămâna trecută, la începutul weekend-ului, la doar câțiva kilometri de Bistrița, Ioan Mutrescu (șef în cadrul unei...

  VIDEO: Școala SF.MARIA își prezintă oferta pentru anul școlar 2020-2021

  Absolvenții cls a VIII-a, care doresc sa se orienteze spre una din meseriile : bucătar, mecanic, frizer...


  Jurnalista și PR-ul Campionatului Mondial de Cultursm și Fitness, Roxana Ciuhulescu și-a petrecut câteva zile la Colibița, la pensiunea Ariniș a familiei Hangan.

  Întreaga poveste apare pe pagina oficială a Roxanei Ciuhulescu:

   

  COLIBIȚA – un loc de basm, un loc pentru care nu găsești cuvintele potrivite și nici nu știu dacă există cuvinte suficiente pentru a descrie acest spațiu sublim. Dacă vrei să vezi combinația perfectă între munte (lacul fiind amplasat la o altitudine de 900 m) și ”mare” (o întindere de apă limpede în care te poți scălda, cu porțiuni mari de plajă), vino și bucură-te de acest colț de Rai situat pe Valea Bistriței, între munții Bârgău și Călimani.

  IMG_5308

  Deși nu este declarată în mod oficial stațiune și nu se știe cu exactitate câți turiști o vizitează în fiecare zi, lună sau an, Colibița nu te lasă să te plictisești.

  IMG_5135

  Aerul curat și bogat în ozon te îmbie spre relaxare și odihnă,  zona împădurită, izvorul cu apă minerală și cadrul ”sălbatic” te atrag spre explorare prin drumeții montane, mountain bike sau excursii, lacul limpede te cheamă la pescuit, înot, rafting, plimbări cu barca și hidrobicicleta iar iarna nu poți rata plimbările cu sania trasă de cai pe care abia le aștept :).

  IMG_5598

  Oamenii acestor locuri sunt extraordinari, familii frumoase, unite, calde si iubibile.

  Pensiunea Ariniș este acel loc în care te simți ”ca la mama acasă”. O locație frumoasă, rustică, cu o vedere miraculoasă către lac și munți. Proprietarii pensiunii, domnul Tinu Hangan, un personaj care la început îți pare scorțos, dar căruia  îi simți imediat sufletul mare, o gazdă extraordinară, un om de la care afli cele mai frumoase legende despre Colibița. Si cum bine se spune, în spatele unui bărbat puternic stă o femeie deosebită. Ea este doamna Vali, soția domnului Tinu, atentă la toate detaliile, astfel încât fiecare om care îi calcă pragul casei să se simtă binevenit și ”omenit” cum se cuvine.

  IMG_5203

  Multumită celor doi, serviciile Pensiunii Ariniș sunt tot ce ți-ai putea dori. Cu toate că  în zonă există și hoteluri de 5 stele, nu e întâmplător faptul că găsești cu greu un loc de cazare aici, sau un loc la masă.

  IMG_5228

  Deși am putut avea parte de multe activități, surpriza a venit în ultima zi a vizitei noastre, fiind oferită de prietenul meu coregraf, Ovidiu Danci, școala de balet a acestuia începându-și tabăra în această zonă superbă. Cum fetița mea face balet de la 3 ani, imediat a fost integrată în cantonamentul echipei.

  IMG_5560

  Mulțumim familiei Hangan  pentru clipele minunate petrecute în acest colț de Rai al Ardealului!

  COLIBIȚA – COLȚUL DE RAI DIN ARDEAL

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Doina Pană: După doi ani de dezbateri în Parlament, am votat stoparea vânzării terenurilor agricole pentru străini!

  Deputatul bistrițean Doina Pană spune că dintre  cele 16 legi votate astăzi în Parlament, toate...

  GEORGIU DANIEL: Obiecte din Epoca Bronzului descoperite de seniorii detectiei de metale la Bistrita

  Săptămâna trecută, la începutul weekend-ului, la doar câțiva kilometri de Bistrița, Ioan Mutrescu (șef în cadrul unei firme de securitate), însoțit de...

  VIDEO: Școala SF.MARIA își prezintă oferta pentru anul școlar 2020-2021

  Absolvenții cls a VIII-a, care doresc sa se orienteze spre una din meseriile : bucătar, mecanic, frizer - coafor - manichiurist -...

  Dramă într-o familie din Rodna: Un copilaș de cinci ani este în comă după ce a fost scos din râul Someș

  Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz Băi, intervine în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor medical unui...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -