Acasă Politica Politica Locala Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va...

Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

0

Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne: Rodica Dobraniș și Doris Rai. Administratorul companiei VARODIMEX , Rodica Dobraniș,  și-a anunțat candidatura în cadrul unei conferințe de presă a Partidului  Oamenilor Liberi, partid care astfel își va avea și reprezentare la nivel județean.

Rodica Dobraniș: ”Pentru mine cei buni sunt cei cărora le pasă de cei din jurul lor, cei care doresc să facă bine, să ajute, cei care vor să facă lucrurile corect, să lase ceva în urma lor, cei care vor să fie fericiți. Și liberi. Am mulți oameni buni pe această pagină, și în paginile prietenilor mei. Trebuie doar să întind o mână către ei. Și o fac azi. Trebuie să veniți alături de mine și de Sorin Rebrișorean să construim împreună acest proiect politic! Pentru că este unul bun pentru Bistrița, incredibil de curat, transparent și puternic. Iar puterea îi este dată de bunătatea oamenilor din el”. Asta spune Dobraniș într-un prim mesaj adresat bistrițenilor.

Prezent la Bistrița a fost și președintele și fondatorul POL – Partidul Oamenilor LIberi- Dan Mașca, cel care a înființat partidul la Târgu Mureș. El a vorbit despre filozofia sa politică și despre POL, ca despre un partid în care direcția e decisă de șefii de filiale.

Dan Mașca: În ultimii 4 ani am ajuns în Bistritța de 3 ori. De fiecare dată invitat de oameni din zonă, care doreau să îmi dea o mînă de ajutor pentru a înființa aici un grup POL sau care doreau să creeze un grup POL și credeau că sînt oamenii potriviți. Din fericire s-a format grupul POL in aceste zile cu oameni, care au aceleași principii, viziuni ca cele ale majoritatii celor care am cofondat POL Tg Mures acum 5 ani. Rodica Dobranis a copilărit si crescut niste ani în orășelul unde am copilărit și eu, dar ne-am întîlnit prima data dupa zeci de ani in care fiecare am construit in privat ceva unic in comunitatea sa in domeniul in care am activat si activam”

Exit mobile version