sâmbătă, iunie 6, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Robert Sighiartău nu exclude o candidatură la Camera Deputaţilor. Află cine are putea fi preşedintele unic al PNL Bistriţa

  Must Read

  Preşedintele interimar al PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău a vorbit într-o emisiune la AS-TV despre viitorul său politic în cadrul PNL. El ne-a confirmat faptul că nu este exclusă o candidatură pentru un loc în Camera Deputaţilor, dar că un cuvânt greu de spus îl vor avea în alcătuirea listei pentru alegerile parlamentare, şefii de la Bucureşti.

  Este o opţiune la care mă gândesc foarte serios, dar mai este până acolo, avem de ne organizat, de pus la punct strategia pentru alegerile parlamentare, pe scurt îi anunţ pe toţi că avem de lucru, avem de câştigat nişte alegeri”, a mai spus tânărul preşedinte al PNL BN.

  Întrebat care este următorul pas în partid, Robert Sighiartău a precizat că este vorba de alegerea unui preşedinte unic al organizaţiei muncipale a PNL, persoana care va ocupa această funcţie provenind din vechiul PNL.

  Trebuie să ne grăbim cu numirea noului preşedinte la municipiu. Cred că în două săptămâni vom face acest lucru, PNL Bistriţa fiind cea mai importantă organizaţie în economia voturilor pentru decembrie. Vă pot spune că e vorba de un vechi membru al PNL, vechiului PNL”, susţine liderul PNL BN.

  La ora actuală, PNL BN este condus de Robert Sighiartău, care, la 27 de ani, ocupă locul de preşedinte interimar, Ioan Turc, revenit în partid după opt ani de „penitenţă” politică şi un nou Birou Politic Judeţean, după cum urmează: președinte – Ionatan Robert Sighiartău, prim-vicepreședinte coordonator – Ioan Turc, membrii : Ioan Oltean, Stelian Dolha, Dorin Dobra, Cristian Florian, Traian Ogâgău, Vasile Silași, Ioan Pavelea, Grigore Țiolan, Alexandru Anca, Flaviu Lupșan, Vasile Encian, Ioan Becan, Dumitru Costin, Ioan Mureșan, Viorel Clapău, Anchidim Pavelea, Sorin Hognogi, Ioan Dedean, Sorin Aurel Mititean, Eugen Curteanu, George Gaftone, Dorin Vlașin, Gheorghe Tuță, Sorin Hangan, Florin Urâte, Valer Bindea, Doris Moldovan, Gheorghe Scuturici, Samuel Coman, Bogdan Rusu, Nicolaie Gîvan, Ovidiu Udrescu, Doina Filipoiu, Ioan Ropan, Cosmin Wechter, Octavian Ganea, Vasile Dumitru, Florin Oltean, Mihai Mureșan, Doina Frumos, Dănuț Cihărean, Gavrilă Frișan, Ovidiu Vermeșan. Membrii de drept : Florin Moldovan, Diana Morar, Gabriela Montoiu, Ovidiu Florian, Paraschiva Gal.

  Fără a oferi niciun nume, Robert Sighiartău a vorbit despre un vechi membru al PNL BN, ceea ce mă poate face să cred că poate fi vorba chiar de Ioan Turc, funcţia de prim-vicepreşedinte coordonator nefiind trecută în statut.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Bărbat decedat la Chețiu, comuna Chiochiș, după ce s-a răsturnat cu un motocultor

  Un elicopter SMURD de la baza Jibou a fost chemat să intervină la Chețiu, comuna Chiochiș, într-un caz grav în care un...

  Alegerile locale ar putea avea loc pe 27 septembrie dar este agreată și data de 4 octombrie.

  Guvernul consideră că o perioadă "potrivită" pentru organizarea alegerilor locale este sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie, a declarat, vineri,...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -