Acasă EVENIMENT Robert Sighiartău: Dezavuez orice fel de declarații care aruncă cu noroi asupra...

Robert Sighiartău: Dezavuez orice fel de declarații care aruncă cu noroi asupra PNL

0

Președintele PNL BN, deputatul Robert Sighiartău a vorbit aseară la AS-TV despre ultimele declarații ale fostului președinte Ioan Oltean , despre viitorul său politic dar și al Partidului Național Liberal.

Sighiartău a comentat faptul că Ioan Oltean a criticat modul în care s-a desfășurat campania PNL pentru alegerile parlamentare, că doar echipa care mergea cu Doris Moldovan pe teren a muncit și a scos rezultate: ”Dezavuez asemenea gen de declarații! Nu fac și nu au făcut bine partidului, mai ales că rezultatele contrazic  respectivele afirmații – suntem între primele 12 organizații din țară!”, spune Sighiartău.

În acest context, Sighiartău a mai precizat că PNL merge mai departe îndiferent ”cât de bune sau mai puțin bune sunt mâinile unora sau altora”: ” PNL Bistrița-Năsăud nu e un partid dezmembrat. Sigur că suntem într-o situație mai dificilă, unele organizații nu mai au lideri, altele nu mai funcționează la capacitatea lor normală, dar 2017 este și anul reorganizării”.

ALEGERI INTERNE

Potrivit celor spuse de Robert Sighiartău, calendarul alegerilor interne ale PNL va fi stabilit în zilele care urmează, acesta urmând să fie cunoscut și aplicabil la începutul lunii februarie, după ce Biroul Politic Național îl va aproba.

” Îmi doresc ca acest calendar să fie votat foarte repede și să ne apucăm de treabă, pentru că avem nevoie urgentă de un BPJ ales democratic, care să beneficieze de votul majoritar și direct al membrilor PNL din întreg județul Bistrița-Năsăud, de un președinte cu autoritate, autoritate dată de votul membrilor. Cred că este foarte important ca fiecare dintre noi să își știe locul și drepturile”, mai spune Sighiartău.

În opinia președintelui PNL BN, primarii sunt invitați să vină alături de conducere, să facă parte din conducere.

Întrebat dacă va candida pentru un  mandat ”plin”, Robert Sighiartău a precizat următoarele: ” Nu am luat încă o decizie, iar ea depinde de ceea ce vom spune oamenii”, a conchis Robert Sighiartău.

Exit mobile version