Acasă Politica Robert Sighiartău: Cel mai incompetent premier, Viorica Dăncilă, s-a încumetat să-și...

Robert Sighiartău: Cel mai incompetent premier, Viorica Dăncilă, s-a încumetat să-și citească bilanțul nimicului

0

Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, scrie, într-o postare pe pagina de socializare de faptul că suntem puși în fața celei mai incompetente guvernări din istoria post-decembristă a României.

Robert Sghiartău: ” Cel mai incompetent premier, Viorica Dăncilă, s-a încumetat să-și citească bilanțul nimicului – șase luni de guvernare după bunul plac al lui Dragnea. Rezultatul lecturii doamnei Dăncilă a fost un șir plicticos de minciuni și imaginea unei guvernări paralele cu realitatea și problemele României. În realitate, guvernarea PSD-ALDE duce economia de râpă prin îndatorarea tot mai mare a țării pentru importuri, deficite sporite de la un trimestru la altul, inflație. În realitate, cifra zero continuă să figureze în dreptul kilometrilor de autostradă dați în folosință de guvernele lui Dragnea. În realitate, nivelul fondurilor europene accesate e rușinos de mic.

Așa se întâmplă când ambalezi nimicul într-un bilanț: cazi în ridicolul cel mai profund. Toată propaganda din lume nu te poate ajuta, dacă ridicolul mai înseamnă ceva pentru premierul PSD-ALDE și pentru cel care o ține de sfori.”

Exit mobile version