Acasă Administratie Reabilitarea termică a primelor 9 blocuri din Beclean poate începe. Licitația pentru...

Reabilitarea termică a primelor 9 blocuri din Beclean poate începe. Licitația pentru stabilirea unui constructor a fost câștigată de o firmă din Borșa, județul Maramureș

0

Licitația organizată de primăria orașului Beclean în ceea ce privește stabilirea firmei care se va ocupa de materializarea programului “Creștere a performanței energetice a blocurilor de locuințe din orașul Beclean”

Informația este confirmată de primarul Nicolae Moldovan, care mai spune că  lucrările vor începe în perioada imediat următoare, respectând toate procedurile.

” Este o veste bună pentru toți beclenarii care au optat pentru reabilitarea termică a blocurilor în care locuiesc cu bani din surse externe. Este un lucru extrem de așteptat de către noi toți și sunt sigur că rezultatul final va bucura nespus locatarii din toate punctele de vedere”, explică primarul Moldovan.

În aceeași ordine de idei, Nicolae Moldovan mai precizează faptul că în ședința de consiliu local de astăzi, aleșii beclenarilor au aprobat în unanimitate Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție pentru încă zece blocuri din oraș, acolo unde oamenii sunt în procedurile de constituire a Asociaților de Proprietari la rugămintea lansată de administrația locală încă de anul trecut:

 1. Aleea Florilor, bloc E1, Beclean
  2. Aleea Ghiocelului, nr. 2, bloc 2
  3. Aleea Castanului, nr. 1, bloc E2
  4. Aleea Zorilor, nr. 14, bloc D 3
  5. Strada Dobrogeanu Gherea, bloc D1
  6. Strada Dobrogeanu Gherea, bloc D.2
  7. Strada Grigore Silași, nr. 1, bloc A 40
  8. Strada Grigore Silași, nr. 2, bloc D 4
  9. Strada Grigore Silași, bloc B 100
  10. Strada Trandafirilor, nr. 3, bloc 16

Exit mobile version