Acasă Administratie REABILITAREA CINEMATOGRAFULUI DACIA VA CONTINUA. ÎN 2016, PRIMUL FILM 3 D

REABILITAREA CINEMATOGRAFULUI DACIA VA CONTINUA. ÎN 2016, PRIMUL FILM 3 D

0

Lucrările de construcţie a centrului multicultural vor fi realuate în scurt timp. Astăzi, stafful Consiliului Judeţean a semnat cu reprezentanţii asocierii de firme Romco System Bucureşti şi Audiotech Multimedia Group SRL Bucureşti contractul de lucrări de reabilitare şi modernizare Cinematografului „Dacia”. Valoarea lucrărilor de reabilitare se ridică la 3, 8 milioane de lei.

 

Se vor executa lucrări la sala de cinematograf, camera de proiecții și zona de hol (cafenea, casă de bilete, garderobă), se va modifica și sala de spectacole, cu modernizare totală de 1955,43 mp.

Lucrările de construcții vor consta în: demolarea pereților de compartimentare și a tavanelor, realizarea de pereți noi de compartimentare și tavan, refacerea instalațiilor electrice și de încălzire, instalații sanitare, refacerea finisajelor, desfacerea finisajelor în sala de cinema și a scenei aferente, extinderea scenei cu 1,1 m și realizarea unor gradene pentru vizibilitate mai bună, instalații de luminat, de semnalizare, de detecție în caz de incendiu, de climatizare, placaje de piatră naturală în zonele de acces, realizarea unui spațiu tehnic peste centrala termică, termoizolații, dotarea cu tehnologie modernă (proiector 2D/3D), sistem de sunet), instalații de sunet și lumini, rampă de acces. Se va face extinderea scenei din sala de spectacole cu 3,75 m și înălțarea ei cu 0,3 m, dar și alte lucrări ce presupun schimbarea totală a clădirii cinematografului de acum!

Sper că lucrările se vor derula fără impedimente și că anul viitor vom avea un cinematograf de excepție în orașul nostru!

Exit mobile version