Acasă EVENIMENT RĂZVAN MARTIN S-A ÎNTORS – Argint (total) și două de bronz (smuls,...

RĂZVAN MARTIN S-A ÎNTORS – Argint (total) și două de bronz (smuls, aruncat)

0

La patru ani de la „retragerea” forţată , cosecinţă a dopajului, Răzvan Martin a revenit şi a câştigat o medalie de argint şi două de bronz.

La Split, și-a luat revanșa în aceeași competiție în care a fost suspendat. A luat  medalia de bronz la smuls (158 kilograme) şi la aruncat (190 kilograme), şi pe cea de argint la total (348 kilograme).

România a ajuns la un bilanț de 17 medalii la Split, șase de aur, patru de argint și șapte de bronz. La cat. 48 kg, Monica Csengeri a obținut o medalie de aur (smuls) și două de argint (aruncat, total), iar Elena Andrieș, două de bronz (smuls, total). Ilie Constantin Ciotoiu a cucerit două medalii de bronz, la aruncat și total, în limitele categoriei 56 kg. Mădălina Molie a luat bronzul la cat. 58 kg (total), iar Loredana Toma a luat trei medalii de aur la cat. 63 kg. la cat. 77 kg, Dumitru Captari a obținut două medalii de aur (aruncat, total) și una de argint (smuls), iar Răzvan Martin una de argint (total) și două de bronz (smuls, aruncat).

Delegația României la Campionatele Europene din Croația e formată din 13 sportivi: feminin — Monica Csengeri (cat. 48 kg), Elena Ramona Andrieș (48 kg), Mădălina Bianca Molie (58 kg), Irina Lăcrămioara Lepșa (58 kg), Florina Hulpan (63 kg), Loredana Toma (63 kg), Andreea Aanei (+90 kg); masculin — Ilie Ciotoiu (56 kg), Ionuț Ilie (62 kg), Florin Croitoru (62 kg), Răzvan Martin (77 kg), Dumitru Captari (77 kg), Nicolae Onica (94 kg).

Obiectivul delegației noastre a fost câștigarea a șase medalii.

Exit mobile version