sâmbătă, iunie 6, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Războiul PNL-PSD continuă pe toate fronturile : Ioan Turc a scos artileria grea!!!

  Must Read

  Alegerile locale ar putea avea loc pe 27 septembrie dar este agreată și data de 4 octombrie.

  Guvernul consideră că o perioadă "potrivită" pentru organizarea alegerilor locale este sfârşitul lunii septembrie,...

  Peste 260 de jandarmi vor fi la datorie în minivacanța de Rusalii

              La acest sfârșit de săptămână credincioșii sărbătoresc Rusaliile. Având în vedere faptul că luni, 08 iunie, este...

  Războiul PNL-PSD continuă pe toate fronturile : Ioan Turc a scos artileria grea în privința contractului de execuţie pentru Sala Polivalentă din Wonderland și a ștrandului municipal: ” Unde a dispărut 1.000.000 de euro?”

   

  Liderii PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, Stelian Dolha și Ovidiu Florean au susținut astăzi o conferință de presă, prima după demiterea Guvernului Dăncilă și a desemnării lui Ludovic Orban ca premier.

  În acest context, Ioan Turc și-a intrat rapid în pâine, mesajele sale fiind adresate clar electoratului bistrițean , el aducând critici și acuze grele președintelui Radu Moldovan, deputatului Daniel Suciu, primarului Ovidiu Crețu sau viceprimarului Cristian Niculae. Turc a spus că toți pesediștii încearcă să vândă gogoși sleiți bistrițenilor, liderul liberal făcând referire la investițiile care se preconizează în zona Dealului Cocoș, pe lângă pârtia de schi.

  Ioan Turc:  „I-am văzut la spartul târgului, pe păşunea din zona Cocoş, pe Radu Moldovan, Daniel Suciu, Ovidiu Creţu, vicele Niculae încercând să vândă nişte gogoşi sleiţi bistriţenilor, aceiaşi gogoşi pe care, din nefericire, au reuşit să-i vândă şi în 2008, şi în 2012, şi în 2016. În 2008, PSD ne-a spus că vom avea în Cocoş o mega zonă de agrement, în 2012 ne-au arătat şi nişte desene, în 2016 ne-au arătat şi mai multe desene, iar acum ne-au arătat foarte multe desene. Din cotarca de gogoşi pe care PSD ni le-a vândut, o gogoaşă am primit-o, ne costă 10 milioane euro şi se numeşte pârtie de schi”.

  Ioan Turc crede că PSD are un mega tupeu să vină după 12 ani de guvernare locală și șapte ani la cârma județului, și să spui că doar acum se pot semna niște contracte de investiții a căror finanțare nu este garantată de nimeni: ”Cred că e nevoie de enorm de mult tupeu ca după 12 ani la guvernarea Bistriţei, după şapte ani la conducerea Consiliului Judeţean, la guvernarea ţării, după ce propriul guvern a fost demis prin moţiune de cenzură – PSD nu se mai află la guvernare – să vii şi să semnezi contracte pentru investiţii în zona Cocoş”, a punctat Turc.

  De asemenea, Ioan Turc s-a adresat direct președintelui Consiliului Județean și șefului PSD BN, Radu Moldovan: „Oamenii vă cunosc, ştiu ce aţi făcut. Nu mai încercaţi să-i păcăliţi prin artificii de speţă joasă. Să nu cumva să veniţi cu bani de acasă, pentru că această bătaie de joc s-ar putea să aibă consecinţe”

  În ceea ce privește municipiul Bistrița, Ioan Turc revine cu întrebarea sa legată de ștrandul municipal: Unde a dispărut 1.000.000 de euro?

  ” PSD a tocat un milion de euro pentru ştrandul municipal  fără a prezenta un deviz de lucrări, în condiţiile în care în bazin poţi să pui bere la rece, în condițiile în care acolo nu s-a prea făcut mare lucru”, susține Ioan Turc.

  Mai mult, Turc spune că Radu Moldovan i-a îndemnat pe consilierii locali ai PSD din consiliul municipal să voteze pentru accesarea unui nou credit în vederea asfaltării de cât mai multe străzi în Bistrița: ”Eu înţeleg că disperarea lui Radu Moldovan şi a companiei este foarte mare, dar ea nu justifică bătaia de joc pe care o administrează PSD-ul bistriţenilor de 12 ani. În condiţiile în care Bistriţa arată ca pădurea spânzuraţilor, plină de cabluri care atârnă peste tot, reţeaua de apă-canal fie nu există, fie este uzată, a asfalta străzi pentru câteva voturi, în speranţa că păcăleşti câţiva oameni, este o bătaie de joc inacceptabilă”, a conchis Ioan  Turc.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Alegerile locale ar putea avea loc pe 27 septembrie dar este agreată și data de 4 octombrie.

  Guvernul consideră că o perioadă "potrivită" pentru organizarea alegerilor locale este sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie, a declarat, vineri,...

  Peste 260 de jandarmi vor fi la datorie în minivacanța de Rusalii

              La acest sfârșit de săptămână credincioșii sărbătoresc Rusaliile. Având în vedere faptul că luni, 08 iunie, este a doua zi de Rusalii și...

  Gabriel Lazany: „Relaxarea este prea relaxată”! Semnal de alarmă tras de managerul SJU vis-a-vis de creșterea numărului de pacienți cu Covid-19 internați în spital

  După intrarea în vigoare a stării de alertă, în care s-au aplicat măsuri de relaxare pentru polulație, la nivelul Spitalului Județean de...

  Doar 4 cazuri noi de persoane infectate în județul Bistrița-Năsăud, 92 fiind numărul total al cazurilor active. La nivel național, numărul celor pozitivi trece...

  Numărul persoanelor infectate cu Sars-Cov 2 din județul Bistrița-Năsăud a scăzut de la 13 ieri la 4 persoane raportate astăzi ca pozitive,...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -