Acasă Politica Război total la Sângeorz Băi. Puci în PNL și atacuri dure...

Război total la Sângeorz Băi. Puci în PNL și atacuri dure la adresa lui Traian Ogâgău

0


Nu e liniște în PNL și nici în primăria orașului Sângeorz Băi, după ce organizația orășenească liberală a fost ddizolvată, iar unui număr de patru membrii PNL, consilieri locali le-a fost retras sprijinul politic, urmând să părăsească deliberativul orășenesc. Scandalul a trecut în surdină, președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, confirmând în cadrul unei conferințe de presă că, la Sângeorz Băi, organizația a fost dizolvată. Cu toate acestea, pe postul local de televiziune, Sg. TV, cei patru consilieri locali, plus încă un al cincilea care a demisionat din spirit de frondă cu ceilalți, au vorbit despre situația din partid dar și din consiliul local. Reacția lui Traian Ogâgău a venit sub formă de postare pe pagina sa de socializare.

Ce au spus consilierii locali?

Marius Voicu: ”Nemulţumirea noastră este legată de activitatea primarului, pe care noi l-am crezut un bun manager. Iniţiativele noastre au fost ignorate total. Am insistat ca banul public să fie cheltuit transparent, dar am fost jigniţi şi ni s-a cerut demisia”, a precizat Voicu pe SG TV. El a mai arătat faptul că ședința Biroului Politic Local al PNL a fost convocată în absența acuzatorilor lui Ogâgău, la rîndul lor , acuzați de faptul că subminează interesele politice ale PNL.

În același context, dr. Cristian Pop, și el prezent în studioul SG TV, a vorbit despre faptul că, aleșii locali ai PNL, și-au propus să doneze indemnizațiile de ședință pentru binele sângeorzenilor, el prezentând și cîteva din proiectele realizate cu respectivele indemnizații: ” E vorba de : un cabinet de limba română la şcoală, izolarea şcolii de lângă Borcut, balul pensionarilor, vidanjarea subsolului de la dispensar, cabinetul şcolar stomatologic. Cred că acestea sunt motivele pentru care Ogâgău doreşte să ne dea afară din partid. Din 90 de şedinţe, am lipsit de la una singură. Domnul primar nu cred că a fost la 20 de şedinţe. Proiectele nu sunt ale consilierilor sau ale primarului, sunt ale sângeorzenilor”.

Un alt liberal, Vasile Nistor, a susținut că Traian Ogâgău comandă SF-uri (studii de fezabilitate pentru proiecte) la prețul maximal: ” La baza unui proiect stă un studiu de fezabilitate. Aceste studii de fezabilitate sunt între 50.000 şi 80.000 de lei. Noi avem peste 22 de studii de fezabilitate, cea mai mică sumă este de 110.000 de lei. Cum să ai încredere cu cineva care a negociat maxim? Toate proiectele noastre au cele mai scumpe studii de fezabilitate. Ştiţi cât a fost devizul la demolarea Vilei 13? 240.000 de lei. Am cerut să se refacă devizul şi a ajuns la 80.000 de lei. Niciun proiect nu a fost consultat cu noi”

Dacă emisunea a avut loc în seara zilei de miercuri 11 septembrie, reacția primarului Traian Ogâgău a venit astăzi, scrisă pe pagina sa de socializare.

Traian Ogâgău: Nu o să vă meargă puciul!

” Ați uitat de Audi – Fiecare are dreptul la opinie dar și la replică

Politică de joasă speță (politica bârfelor, tipic) și nu mă cobor la nivelul ăsta nici să vă dau replicile acum. Răbdare. Eu vă mulțumesc pentru tot și nu uitați că ați făcut parte și încă faceți dintr-un partid politic după ale cărui reguli trebuie să vă conformați că nu sunteți pe persoana fizica, altfel ați fi candidat independent!
Numai bine tuturor și da, proiectele în valoare de peste 45 milioane de euro, sunt ale sîngeorzenilor făcute de administrația locală, prin echipa minunată actuală cu stresul provocat de CL, în rest ZERO! De toți sunt lămurit, de interesele fiecăruia, cât despre ,,finul,, Cristi, numa’ zâc, (să-ți fie rușine ) astăzi se împlinesc 18 ani de când te-am dus la facultate la București, astăzi mare doftor, să fi sănătos alături de cei dragi, eu te/vă salut oricum.
Se apropie alegerile, dar NU O SĂ VĂ MEARGĂ PUCIUL, SINGEORZENII NU MAI POT FI MANIPULAȚI! . Cert este un singur lucru, că dacă mă luam după voi și povești, nu aplicam decât pe vreo două proiecte, nu 20. Un lucru este CERT, suntem pe drumul cel bun dragi sîngeorzeni, restul sunt povești ca și telenovela de mai jos!”.

Exit mobile version