Acasă Administratie RĂZBOI SAU PACE LA SG. BĂI: Primarul ales Traian Ogâgău face un...

RĂZBOI SAU PACE LA SG. BĂI: Primarul ales Traian Ogâgău face un apel către PSD

0

Duminică, 26 iunie, cu începere de la ora 13.00, consiliul local al oraşului Sîngeorz Băi este reconvocat în şedinţa de constituirea, la prima strigare, consilierii liberali refuzând să intre în sala de şedinţe. Potrivit lui Traian Ogâgău, obiectul scandalului îl reprezintă personajul propus de PSD pentru a ocupa funcţia de vicpeprimar: Virgil Dumitru, fost candidat independent, nedorit pe această funcţie de PNL.

În mesajul către Daniel Suciu şi PSD, Ogâgău spune că ar accepta chiar şi numirea lui Radu Cârcu pe această funcţie. Cu toate acestea, există informaţii că viitorul consiliu local Sg. Băi se va constitui abia miercuri, 29 iunie.

TRAIAN OGÂGĂU: ” Permiteți-mi să fac un apel către voi, din respect pentru sîngeorzenii care m-au ales atât pe mine și echipa mea, cât și pe voi în Consiliul Local, având toată convingerea că odată aflați în forul administrativ, vom conlucra pentru ei și pentru de dezvoltarea orașului Sîngeorz-Băi, dezvoltare care se impune ca o necesitate vitală. După cum bine știți, mai avem la dispoziție doar câteva zile pentru a alege cea mai bună variantă de viceprimar, omul care să dovedească că este capabil să exercite o serie de atribuții importante, iar acest lucru se va întâmpla fie mâine, fie miercuri cel târziu, conform legii în vigoare. Eu sper ca în tot acest timp să reflectați cât mai bine la câteva aspecte esențiale:

1. Dumitru V. susținut public de dumnevoastră, nu a reușit să demonstreze ceva concret în activitatea sa anterioară și totodată nu este susținut de mii de sîngeorzeni, care anunță să iasă în stradă, în semn de protest, situație în fața căreia eu nu pot rămâne indiferent!

2. Daniel S., cel pe care l-ați susținut pentru funcția de primar și a cărui strategie, indiferent de ce vă spune el, este de a înfrâna procesul de dezvoltare sub administrația mea, ați crezut în el și ați luptat alături de el în campania electorală, a declarat public că va ține cont de doleanțele sîngeorzenilor în desemnarea viceprimarului, după ce va veni cu cel puțin două propuneri.

3. Pentru această funcție există oameni capabili, care pot să se implice activ și constructiv în actul administrativ, în contextul în care, sper că sunteți și voi conștienți de asta, avem foarte mult de lucru în Sîngeorz-Băi iar timpul este prețios. Și aș menționa aici câteva nume: Petrică Mutu, Radu Cârcu, etc.

P.S.Sper ca veți ține cont, înainte de toate, de toți cei care au așteptări forte mari de la noi și care și-au pus toată încrederea în noua conducere locală: SÎNGEORZENII!

Exit mobile version