luni, iunie 1, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Război crunt și dur primar vs viceprimar la Sângeorz Băi: Traian Ogâgău contra Dumitru Virgil. Acuze grave de abuz în serviciu. Cine e vinovatul?

  Must Read

  DE LUNI SE DESCHID TERASELE. Ce aveţi voie şi ce nu aveţi voie să faceţi: ÎNCĂ EXISTĂ MAI MULTE RESTRICŢII

  Începând de luni se deschid terasele şi plajele. Din 1 iunie sunt permise activităţile...

  De luni, circulăm liber, fără restricții. Nu mai e nevoie să justificăm motivul pentru care ieșim din localitate

  De luni circulăm liber, fără restricții. Dispar și ultimele declarații pe proprie răspundere care mai rămăseseră în...

  Bistriţa-Năsăud: 80 de cazuri active cu Sar-Cov 2. Printre persoanele infectate se află două cadre medicale de la un Centru de asistență pentru...

  Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud este următoarea: 20 persoane în carantină instituționalizată,...

  Tensiune maximă în primăria orașului Sângeorz Băi, nervii întinși la maxim ai primarului Traian Ogâgău explodând la adresa viceprimarului Dumitru Virgil. Nici situația politică nu este tocmai amabilă cu edilul liberal al orașului stațiune, existând semnale că o parte din consilierii liberali nu ar mai fi de acord cu politicile lui Traian Ogâgău.

  Scandalul a erupt între primar și viceprimar pe motive administrative, doar că acesta exista în stare latentă de foarte multă vreme. În fapt, viceprimarul Dumitru Virgil, ajuns pe o candidatură independentă în consiliul orășenesc Sângeorz Băi, a fost impus de PSD ca viceprimar și acceptat de Traian Ogâgău. Acum, la aproape 3 ani de la desemnarea lui Dumitru pe funcția de viceprimar, relația dintre cei doi e una cât se poate de explozivă și neproductivă pentru oraș.

  Virgil Dumitru îl acuză pe Traian Ogâgău de abuz în serviciu

  Așa cum era de așteptat, momentul când  Traian Ogâgău a cedat nervos a fost înregistrat cu telefonul de Virgil Dumitru și postat pe pagina sa de socializare. În acest context, Dumitru a venit cu următoarea explicație: ” Din simplu motiv că am trimis un cetățean al orașului la domnul Primar, care a fost tot mințit de dânsul cu anumite probleme pe domeniul public ,acesta a fost deranjat iar mai departe vedeti voi reactia lui!Iar pentru motivul ca eu nu m-aș ocupa de gospodăria orașului, nu ai cum să gospodărești un oraș , când oamenii pe care îi ai angajați îi folosești din timpul programului la casa de Hodină și la Rapsodia pe banii sângeorzenilor. Acesta este un abuz în serviciu și trebuie pedepsit”.

   

  Contactat telefonic ,  primarul Traian Ogâgău susține faptul că este agasat și provocat în mod constant de viceprimar, considerându-l pe acesta unul dintre vinovații principali pentru situația în care se află orașul la această dată: ” Acest individ mănâncă banii publici, ai sângeorzenilor de 20 de ani fără să facă nimic. Nu a făcut nimic în viața lui, nimic care să îl recomande pentru funcția de viceprimar. Individul ăsta nu e în stare să schimbe un bec, ceea ce știe el mai bine este să dea în primire la tot felul de personaje ceea ce fac eu în primărie. Acum, de ceva timp, mai aare o misiune: să mă hîrîie, să mă provoace pe diferite teme, asta e meseria lui. Vă spun clar și pe față: este un incompetent, o nulitate și care nu are nicio atribuție în primărie”.

  Reamintim că:

  În luna decembrie a anului 2016, după mai bine de șase luni, răstimp în care primăria Sângeorz Băi a funcționat fătă viceprimar, PSD şi-a impus voia în faţa primarului liberal Traian Ogâgău, omul dorit de social-democraţi pentru a ocupa funcţia de viceprimar al oraşului Sg. Băi, Virgil Dumitru, fiind ales viceprimar marţi seara.

  Atunci, pe 13 decembrie 2016, faptul a fost confirmat chiar de Traian Ogâgău pe pagina sa de facebook: „Dragi sângeorzeni am plăcerea sa va anunț ca in aceasta seara consiliul local a ales viceprimarul localității in persoana domnului Virgil Dumitru consilier independent.
  Este un pas spre normalitate un lucru firesc pentru buna funcționare a aparatului administrativ.
  Lucru în echipă dă întotdeauna rezultate mai bune!
  Interesul sangerozenilor, al comunității e mai presus de orice orgoliu sau interes politic și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință să readuc orașul stațiune Sângeorz-Băi la faima de odinioară! Încredere și răbdare!”.

  Ce se întâmpla în urmă cu 6 luni?

  Primarul ales al oraşului Sîngeorz Băi, liberalul Traian Ogâgău spunea pe data de 23 iunie 2016 că boicotul PNL este doar un semnal de alarmă cu privire la susţinerea de către PSD pentru funcţia de viceprimar a independentului Virgil Dumitru, considerat de PNL un personaj deloc oportun pentru dezvoltarea oraşului: ” Astăzi, de la ora 11.00, la hotel HEBE, trebuia să aibă loc ședința de validare a Consiliului Local, a primarului și viceprimarului.Ca urmare a unei consultări în prealabil cu echipa mea și ținând cont prioritar de dorința voastră, a sîngeorzenilor, am decis ca, prin neprezentarea consilierilor PNL să tragem un semnal de alarma cu privire la desemnarea viceprimarului.
  După cum bine știți, propunerea PSD este D.V., independent, propunere pe care nu o considerăm oportuna pentru dezvoltarea orașului nostru. Am spus-o și mă repet: variante bune sunt! Avem oameni precum Petrică Mutu, Radu Cârcu.. ș.a., oameni care sunt capabili să exercite atribuțiile acestui post important.

  sursa înregistrări video: observatorbn.ro

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  DE LUNI SE DESCHID TERASELE. Ce aveţi voie şi ce nu aveţi voie să faceţi: ÎNCĂ EXISTĂ MAI MULTE RESTRICŢII

  Începând de luni se deschid terasele şi plajele. Din 1 iunie sunt permise activităţile...

  De luni, circulăm liber, fără restricții. Nu mai e nevoie să justificăm motivul pentru care ieșim din localitate

  De luni circulăm liber, fără restricții. Dispar și ultimele declarații pe proprie răspundere care mai rămăseseră în vigoare, cele pentru deplasările în...

  Bistriţa-Năsăud: 80 de cazuri active cu Sar-Cov 2. Printre persoanele infectate se află două cadre medicale de la un Centru de asistență pentru...

  Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud este următoarea: 20 persoane în carantină instituționalizată, 2603 persoane în izolare la...

  VIDEO: AMERICA SUB ASEDIU- Jafuri şi confruntări în 25 de oraşe din Statele Unite în ciuda stării de asediu. S-au operat sute de arestări

  Confruntările dintre manifestanţi şi poliţişti au zguduit, sâmbătă seară, mai multe oraşe din Statele Unite, plasate în stare de asediu. Poliţiştii...

  Handbal feminin: Pivotul echipei naționale RALUCA BĂCĂUANU a semnat cu CS Gloria 2018

  !Una dintre cele mai valoroase jucătoare din țară, campioana naționala Raluca Băcăoanu își va continua cariera la Echipa de Suflet a Bistrițenilor!
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -