Războaie „mari” între partide mici: PER vs Verzi pe tema legalizării prostituţiei şi a ştampilei din rucsac

Must Read

Starea de alertă a fost prelungită dar mai multe restricții au fost eliminate. Anunțul a fost făcut de Raed Arafat

Guvernul a decis, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile pe întreg teritoriul României începând...

TENIS DE MASĂ: Trei medalii din care una de aur câștigate de sportivii bistrițeni la naționalele de la Câmpulung

Campionatul Național Individual juniori II a avut loc între 7 și 9 mai la Câmpulung, sportivii de la CSM...

Legea Prostituţiei dorită şi explicată luni  seară la Bistriţa de preşedintele PER, Dănuţ Pop, a născut deja controverse şi ironii. Primii care au ieşit la atac au fost verzii bistriţeni, deşi, aceştia au replicat unei alte declaraţii făcute tot aseară de Dănuţ Pop şi care a spus că exclude orice fel de alianţă cu Partidul Verde, pe care îl consideră un partid de buzunar, de rucsac, „acolo unde ţin ştampila”.

Fără a mai sta pe gânduri, fostul candidat la Camera Deputaţilor al PVE, Lucian Moldovan, vine cu mai multe întrebări pe care le adresează fostului preşedinte al PER BN, Alexandru Toniuc.

 

Lucian Moldovan: „Dom’ Alexandru Marian Toniuc,daca tot vreti vreti sa legalizati prostituția,dați-mi și mie câteva explicații,ca să fiți ridicol până la capăt:
1.Prostituata se va angaja la o instituție specializată, sau va desfășura o activitate independentă,pe persoană fizică?
2.Pentru această profesie, faceți cod CAEN?
3.Completează Declarația 600?
4.Urmează niște cursuri de calificare(gen cum să pună prezervativul) sau se califică la locul de muncă?Ori poate de igienă la DSP?
5.Cum plătește contribuțiile?Numerar,prin virament,sau în natură?Și care ar fi instituțiile abilitate să colecteze aceste venituri(inclusiv cele în natură😋?
6.Înainte de a susține atât de tare propunerea celorlalți doi păcălici alături de care ședeți în fotografie, ați făcut un studiu de impact care să justifice inițiativa?Poate îl faceți pe fonduri europene, dacă nu-l aveți încă?
7.Peștii! Dar cu peștii cum rămâne?!Probabil, rămași fără loc de muncă, devin șomeri sau asistați social.
8.Aveți o scuză suficientă pentru Dana Cindrea pe care ați făcut-o voi,cei trei bădărani, să plece rușinată din conferința de presă,nemaisuportând mojicii?”.

 

Prezent la Bistriţa  în cadrul unei turneu naţional, preşedintele PER, Dănuţ Pop a spus următoarele despre legalizarea prostituţiei: „Considerăm că legalizarea serviciilor sexuale comerciale ar contribui, pe de o parte, la anularea cheltuielilor bugetare alocate combaterii traficului şi exploatării persoanelor vulnerabile, la diminuarea sumelor alocate combaterii bolilor cu transmitere sexuala şi a combaterii traficului şi consumului de droguri, iar pe de alta parte ar avea ca principal efect alimentarea bugetului anual consolidat al statului cu sume de ordinul sutelor de milioane de euro. Nu în ultimul rând, legalizarea serviciilor sexuale comerciale ar conduce la stoparea agresiunilor de ordin moral şi fizic îndreptate asupra persoanelor care practica sexul comercial”.

 

 

 

 

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Poate ca ne vor da si niste amintiri in campania care vine cei de la per. Prezervative in forma de bradut. Cred ca efectul erotic ar fi total.

Comments are closed.

- Advertisement -

Latest News

Starea de alertă a fost prelungită dar mai multe restricții au fost eliminate. Anunțul a fost făcut de Raed Arafat

Guvernul a decis, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile pe întreg teritoriul României începând din data de 13 mai...

TENIS DE MASĂ: Trei medalii din care una de aur câștigate de sportivii bistrițeni la naționalele de la Câmpulung

Campionatul Național Individual juniori II a avut loc între 7 și 9 mai la Câmpulung, sportivii de la CSM Bistrița reușind să ocupe locuri...

În cazul depozitelor ilegale de deșeuri: Primăriile din  Monor și Dumitrița  amendate cu 5, respectiv 15.000 de lei. Subprefectul Decsei Attila: ”Doar cu amenzi...

Comisia pentru verificarea stării de salubritate a localităților, cursurile de apă și a căilor de comunicații din județul Bistrița-Năsăud s-a întrunit astăzi în sala...

Valul 3 aproape de final: 7 cazuri noi. Rata de incidență în Bistrița e de 0,91 și în județ de 0,82. Peste 74.000 de...

Valul 3 al epidemiei de Covid 19 pare să se apropie de final. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -