Acasă Administratie Radu Moldovan: România se află la un moment de cotitură care îi...

Radu Moldovan: România se află la un moment de cotitură care îi poate schimba destinul!

0

Preşedintele CJ BN, Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Frenţ, administratorul judeţului Florin Moldovan, viceprimarul Bistriţei, Cristian Niculae au participat astăzi la Forumul Administraţiei Publice Locale.

„Astăzi am participat alături de colegi din administrația județeană la Forumul Administrației Publice Locale, al cărui amfitrion este Viceprim-ministrul României,  Vasile Sebastian Dîncu.

România se află la un moment de cotitură care îi poate schimba destinul. Chiar dacă suntem la peste 25 de ani de la căderea comunismului, majoritatea instituțiilor administrative funcționează pe aceeași logică de dinainte de 1989.

Planul propus de Vasile Dîncu este unul care sper să aibă sorți de izbândă și în situația în care nu va reuși, viitorul unei Românii dezvoltate este incert! Avem nevoie de reguli clare și explicite pentru funcționarii și aleșii din administrație, avem nevoie de descentralizarea deciziei în teritoriu și de prioritizarea investițiilor publice în funcție de nevoile comunității și nu după prietenii sau cumetrii de partid.

Sper că acest plan se va realiza, pentru ca visul unei Românii dezvoltate și puternice să nu rămână doar un vis frumos! Am încredere în Vasile Dîncu, în profesionalismul și bunele lui intenții!”, spune Radu Moldovan.

Exit mobile version