Pro Politica

RADU MOLDOVAN, RECONFIRMAT PE FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL PSD BN ÎN PREZENŢA LUI DRAGNEA ŞI ZGONEA

Cei peste 500 de social-democraţi bistriţeni prezenţi în această seară în Teatrul de vară l-au reconfirmat pe Radu Moldovan pe funcţia de preşedinte. Aşa cum era de aşteptat, pe funcția de președinte executiv al PSD Bistrița-Năsăud a fost reales primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, iar pe cea de secretar, primarul comunei Lechința, Romeo Florian, care este și președinte al filialei județene a Asociației comunelor din România. Printre cei 15 vicepreședinți aleși vineri seară se numără și cei trei parlamentari PSD de Bistrița-Năsăud, deputații Doina Pană și Daniel Suciu și senatorul Ioan Deneș, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, și cel al orașului Năsăud, Mircea Romocea, liderul organizației județene de tineret, Bogdan Gruia Ivan, și liderul Ligii aleșilor locali ai PSD, Doru Crișan, care conduce primăria comunei Prundu Bârgăului.

RADU MOLDOVAN: „E din ce în ce mai complicat să faci astăzi politică, e din ce în ce mai complicat să îți asumi lucruri, să faci câte ceva, pentru că presiunile sunt foarte mari. Trăim într-o administrație — și aici mă refer la funcționarii publici — timorată, extrem de prost plătită și e foarte greu să faci performanță fără a avea resursele necesare. (…) Așa cum am stat alături de Victor Ponta și stau alături de el până la capăt, așa stau și voi sta și alături de Liviu Dragnea până la capăt, pentru că eu îl cunosc foarte bine”.

Invitat la conferinţa judeţeană de alegeri, Liviu Dragnea l-a chemat pe Radu Moldovan să se alăture viitoarei sale echipe de conducere a partidului,  din care a anunțat că își dorește să facă parte cel puțin trei-patru reprezentanți din Transilvania: ” Despre Radu Moldovan, eu cred că a trecut destul timp de când a plecat de la București. Poate din când în când se mai întoarce și pe la București”, a precizat Dragnea.

Exit mobile version