Acasă Politica Radu Moldovan: „Este un rezultat slab, la care vă mărturisesc că nu...

Radu Moldovan: „Este un rezultat slab, la care vă mărturisesc că nu m-am aşteptat”

0

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat duminică seara, după ce au fost făcute publice rezultatele exit-poll-ului de la alegerile europarlamentare, că scorul obţinut de social-democraţi este unul slab, la care nu se aştepta, dar că va ţine cont de semnalul primit de la cetăţeni.

„Este un rezultat slab, la care vă mărturisesc că nu m-am aşteptat. Mă aşteptam la un rezultat în jurul a 30%, care, de asemenea, nu era un rezultat foarte bun pentru noi. Dar 25,8% este un rezultat slab pentru PSD şi sper ca fiecare dintre cei care au de învăţat din ceea ce ne-au transmis azi cetăţenii să o facă. (…) Am primit un semnal foarte clar, pe care îl vom vedea cum arată şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud. Trebuie să luăm act de el, cetăţenii ştiu de fiecare dată cel mai bine ce îşi doresc şi fiecare dintre noi trebuie să învăţăm din acest rezultat slab”, a spus Moldovan.

În ceea ce privește condamnarea lui LIviu Dragnea, Radu Moldovan a spus că nu știe ce să comenteze legat de această problemă.

 

Exit mobile version