Acasă Administratie Radu Moldovan: Am oferit 1524 de aprecieri, fiecărei piese de rezistență din...

Radu Moldovan: Am oferit 1524 de aprecieri, fiecărei piese de rezistență din cel mai important și nobil domeniu, cel al SĂNĂTĂȚII.

0
Cei peste 1.500 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa au primit miercuri, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, diplome de apreciere din partea conducerii Consiliului Judeţean şi a conducerii spitalului, în semn de recunoştinţă pentru activitatea din ultimul an, desfăşurată în context pandemic.
Prezent la acest eveniment, președintele CJ BN, Radu Moldovan a transmis următorul mesaj:
Ziua Mondială a Sănătății ne găsește în aceeași luptă cu inamicul invizibil, „pentru o lume mai dreaptă și mai sănătoasă”. Este mai bine de un an, de când cadrele medicale sunt în prima linie alături de cei în suferință, fiind speranță, salvare, aer.
Cu ocazia acestei Zile, în semn de recunoștință, am oferit 1524 de aprecieri, fiecărei piese de rezistență din cel mai important și nobil domeniu, cel al SĂNĂTĂȚII.
Un gest mic, dar necesar, pentru eroii în alb de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, care de peste un an de zile, muncesc fără oprire.
Ca o inimă ce bate ne-ncetat, să ne ajute pe noi să supraviețuim.
Vă mulțumim tuturor, medici, asistenți, brancardieri, infirmiere, ambulanțieri, echipa managerială, pentru profesionalismul și dedicarea de care dați dovadă în perioada pandemiei de CoVid-19, când implicarea dumneavoastră salvează nenumărate vieți omenești.
Încă din prima zi v-am fost alături și voi continua să vă sprijin cu tot ce este necesar, deoarece prin mâinile și cunoștințele voastre, se oferă viață și speranță.
Dumnezeu să vă ajute, să ajutați și de acum înainte!

Exit mobile version