Acasă Politica Politica Locala Radu Moldovan, alături de primarul Ioan Bob prin Şintereag

Radu Moldovan, alături de primarul Ioan Bob prin Şintereag

0

Astăzi am fost în campanie în comuna ‪#‎Șintereag‬. În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei, Ioan Bob să atragem investiții de aproape 5 milioane de euro: asfaltarea străzilor (Caila-4 km), extinderea rețelelor de apă (Sintereg-Cociu-Sieu Sfântu), realizarea Planului Urbanistic General, amenajarea trotuarelor (Blăjenii de Jos), amenajarea terenului sintetic de sport și a dispensarului din Sintereag, introducerea încălzirii centrale și amenajarea terenului de sport la școala din Cociu, introducerea gazului la căminul cultural din Cociu, introducerea încălzirii centrale la căminul cultural și la grădinița din Șintereag și modernizarea grădiniței din Cociu.

Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean s-au realizat următoarele investiții: sistemul de canalizare (Caila) și stația de epurare (Blăjenii de Jos), centrul local de informare turistică, modernizarea drumurilor comunale și a stăzilor importante pentru cetățeni (5,9 km), modernizarea infrastructurii rutiere agricole (7,8km), aproape 50 km rețea de apă și 992 de branșamente.

Felicitări, Ioan Bob! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Șintereag!

Exit mobile version