Acasă Administratie RADU MOLDOVAN: 5,3 MILIOANE DE LEI PENTRU COMUNA MATEI

RADU MOLDOVAN: 5,3 MILIOANE DE LEI PENTRU COMUNA MATEI

0

Ziua de luni vine cu o veste bună și pentru oamenii din satul Fântânele, comuna Matei: până la finalul verii va fi modernizată o parte importantă din drumul Județean 172 H (Matei – Fântânele – DJ 151). Mai exact, pe cei aproximativ 5,5 km de drum din centrul comunei Matei până la iesirea din satul Fântânele va fi turnat stratul de uzură, vor fi amplasate indicatoare rutiere și vor fi aplicate marcaje. De asemenea, pe o distanță de aproximativ 6 km (de la ieșirea din Fântânele înspre DJ 151), va fi turnat primul strat de asfalt și astfel va fi realizată o porțiune de drum care până acum era aproape impracticabilă.

Până în momentul de față s-au investit în acest drum 5.300.000 lei și avem bugetat pentru următoarele lucrări încă 4.000.000 lei. Finanțarea pentru acest drum este asigurată de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală!

Prin această investiție, cei peste 850 de oameni din Fântânele și din Moruț vor avea acces la infrastructură de calitate. Încă de când am candidat în 2012 la Consiliul Județean, am promis că voi face tot posibilul pentru ca localitățile rurale importante care au deficit de infrastructură rutieră, să fie legate cu asfalt de un drum județean sau național, asta indiferent de culoarea politică a primarului din acea localitate. Am spus-o și atunci, o spun și acum, scopul meu este să mă lupt pentru interesele fiecărui om din județul Bistrița-Năsăud, indiferent de opțiunile sale politice! Asta fac acum și asta voi face atât timp cât voi face politică sau administrație!

Exit mobile version