Acasă COVID 19 Purtarea măștilor de protecție devine obligatorie de vineri, 7 august, pe ...

Purtarea măștilor de protecție devine obligatorie de vineri, 7 august, pe întreg județul Bistrița-Năsăud în spațiile publice aglomerate

0

Purtarea măştii de protecţie devine de vineri, 7 august, obligatorie pe toată raza judeţului Bistriţa-Năsăud, în spaţiile publice aglomerate. Decizia a fost luată în cadrul unei ședițe a Comitetului  Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud și,  urmează să fie validată şi de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

 Ce spune hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență?

”Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura pentru toate persoanele de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Bistriţa-Năsăud care au împlinit 5 ani, în spaţii publice în care există aglomerări de persoane, respectiv pieţe, târguri, oboare. Intră pieţele agroalimentare, târgurile de produse tradiţionale, târgurile de maşini, târgurile de vânzare în aer liber, precum şi zonele de îmbarcare/debarcare, şi anume staţii de auzobuz, de autocar, gări, autogări şi platforme industriale. Aceste zone intră la mască obligatorie”

Exit mobile version