Acasă Politica Politica Locala PSD PRUNDU BÂRGĂULUI L-A RECONFIRMAT PE LEON VLAD PREŞEDINTE

PSD PRUNDU BÂRGĂULUI L-A RECONFIRMAT PE LEON VLAD PREŞEDINTE

0

Leon Vlad a fost reconfirmat în funcția de Președinte al organizației locale PSD Prundu Bârgăului. Din echipa de conducere a organizației locale face parte și primarul comunei, Doru Crișan, Viceprimarul Ioan Cioncan și consilieri locali. Leon Vlad a primit sprijinul organizației în urma unei conferințe de alegeri la care a participat Președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, domnul Emil Radu Moldovan.

Conferința de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD și peste 50 de membri și simpatizanți social-democrați.

Președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan a declarat în cadrul conferinței: Vreau să îl felicit pe colegul meu Leon Vlad, un om cu multă experiență, pentru reconfirmarea în poziția de lider al organziației. De asemenea, vreau să îi mulțumesc domnului primar Doru Crișan pentru că a decis să vină alături de echipa noastră, care astfel a devenit mult mai puternică.
Urez mult succes noii echipe și îmi doresc ca ea să facă multe lucruri utile pentru cetățenii comunei Prundu Bârgăului, prin continuarea a ceea ce au început în 2012. Atât ca lider politic, cât și ca om, le voi fi alături în toate proiectele de dezvoltare ale comunității locale!

Exit mobile version