Pro Politica

PSD ÎŞI ALEGE DUMINICĂ PREŞEDINTELE

62 de secţii de votare au fost organizate în tot atâtea unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Bistriţa-Năsăud, peste 7 mii de social-democraţi fiind aşteptaţi duminică la urne pentru confirmarea lui Liviu Dragnea pe funcţia de preşedinte. Cele mai multe secţii de vot vor funcţiona în sediile de partid sau în primării, o excepţie fiind comuna Braniştea, unde urna de vor va fi amplasată în casa viceprimarului Cornel Săsărman.

Social-democraţii bistriţeni se vor prezenta duminică, 11 octombrie, la urne pentru confirmarea lui Liviu Dragnea pe funcţia de preşedinte al acestei formaţiuni politice. La secţiile de vot care au fost organizate în toate cele 58 de comune, dar şi în Beclean, Năsăud şi Sângeorz Băi, inclusiv municipiul Bistriţa, se vor prezenta peste 7 mii de alegători.
În paralel cu aceste alegeri, PSD declanşează operaţiunea ,,Chestionarul ”. Potrivit lui Radu Moldovan, milioane de exemplare sunt distribuite simpatizanţilor social-democraţi. Aceştia le împart apropiaţilor care, la rândul lor, trebuie să-şi spună părerea despre PSD, Liviu Dragnea şi guvernarea Ponta. Chestionarul are 2 pagini şi conţine 11 întrebări. Social democraţii vor să afle care este cea mai importantă măsură pe care PSD trebuie să o ia pentru familia celui chestionat şi care dintre măsurile luate de guvernul Ponta i-a nemulţumit. De asemenea, PSD mai testează şi părerea oamenilor faţă de mai multe proiecte politice: comasarea tuturor alegerilor într-un singur an, la un interval de 5 ani, modificarea Constituţiei, descentralizarea şi regionalizarea. Mai mult, PSD este interesat şi de opinia românilor despre lupta anti corupţie.

Exit mobile version