Acasă Politica Politica Locala PSD BN CERE ORGANIZAREA CONGRESULUI PARTIDULUI ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ

PSD BN CERE ORGANIZAREA CONGRESULUI PARTIDULUI ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ

0

Biroul Permanent Judeţean Bistriţa-Năsăud consideră că doar o echipă de conducere unită şi validată de votul colegilor din întreaga ţară poate să asigure în continuare stabilitatea şi succesul celui mai important partid al României. De aceea, considerăm că organizarea unui congres al partidului în această toamnă ar reprezenta cea mai bună soluţie pentru ca partidul nostru să se poată concentra pe cele două obiective majore: o bună guvernare, aşa cum am demonstrat în ultimii ani şi pregătirea alegerilor de anul viitor.

PSD a demonstrat întotdeauna că are resursele umane necesare să guverneze cu success şi să promoveze politicile publice pe care românii le-au aşteptat. Membrii şi simpatizanţii noştri, dar şi milioanele de oameni care au încredere în noi aşteaptă să continuăm lucrurile bune pe care le-am fâcut în ultimii ani. Tocmai de aceea susţinem consolidarea echipei de conducere a partidului şi stabilirea strategiei pentru anul electoral 2016, toate acestea în cel mai important for al partidului, congresul.

Credem că organizarea celui mai important eveniment din viaţa unui partid, congresul, în această toamnă, va demonstra încă o dată ceea ce toată lumea ştie deja: PSD este şi va rămâne cel mai important, unit şi de succes partid al României.

 

Exit mobile version