marți, iunie 2, 2020
2.8 C
Bistrița
More

    PROSTITUȚIE CU MINORE LA BISTRIȚA: Două femei au fost reținute, ele urmând să fie arestate preventiv

    Must Read

    Deputatul Doina Pană și-a anunțat retragerea din prima linie a politicii bistrițene. Unde vor candida ceilalți parlamentari PSD?

    Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Doina Pană, fost ministru al Apelor și Pădurilor, a confirmat faptul...

    Galații Bistriței: Un bărbat de 67 de ani a fost rănit într-un accident auto

    Conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, pe drumul național 15A, conducătorul unei autoutilitare care...

    Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, au efectuat 3 percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat. Două femei au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de comiterea faptelor.

     

    Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în cursul anului 2018, cele două femei, în vârstă de 22 și 51 de ani, împreună cu alți doi bărbați de 43, respectiv 22 de ani, toți din județul Bistrița-Năsăud, ar fi recrutat, adăpostit și transportat mai multe tinere, minore, dar și majore, pe care ulterior le-ar fi obligat să se prostitueze.

     

    Astfel, la data de 13 noiembrie a.c., au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie, telefoane mobile, un laptop, precum și 7.000 de euro. Totodată, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri.

     

    Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale a persoanelor implicate, iar în cursul acestei zile, cele două femei vor fi prezentate magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

     

    Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

     

    La percheziții au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud.

     

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Latest News

    Deputatul Doina Pană și-a anunțat retragerea din prima linie a politicii bistrițene. Unde vor candida ceilalți parlamentari PSD?

    Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Doina Pană, fost ministru al Apelor și Pădurilor, a confirmat faptul că, nu va mai candida...

    Galații Bistriței: Un bărbat de 67 de ani a fost rănit într-un accident auto

    Conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, pe drumul național 15A, conducătorul unei autoutilitare care se deplasa pe direcția Reghin-Bistrița...

    PĂREREA MEA- Mihaela Ivan: Ceva nu iese la socoteală!

    Mihaela Ivan vrea să scrie. E foarte bine și atunci o ajutăm și noi să facă acest lucru. Așa că o veți...

    Bistrița-Năsăud: 79 de cazuri active din care 4 confirmate astăzi. Avem înregistrat și cel de-al 29-lea deces

    Județul Bistrița-Năsăud rămâne pe platou cu cele 79 de cazuri de infectare raportate până la această oră, doar că, există...
    - Advertisement -

    More Articles Like This

    - Advertisement -