Acasă Politica Politica Locala Proiectul „Profil de tânăr candidat”, derulat de Tineretul Social Democrat Bistriţa-Năsăud, se...

Proiectul „Profil de tânăr candidat”, derulat de Tineretul Social Democrat Bistriţa-Năsăud, se apropie de final

0

Proiectul „Profil de tânăr candidat”, derulat de Tineretul Social Democrat Bistriţa-Năsăud, se apropie de final. Potrivit liderul tinerilor social-democraţi din Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan, programul a suscitat interes major atât din zona organizaţiei de tineret a PSD, cât şi din zona societăţii civile, a oamenilor neimplicaţi politic.

 „Partidul Social Democrat, începând cu preşedintele Emil Radu Moldovan, cu senatorul Ioan Deneş, cu fiecare dintre colegii seniori este alături de tineri şi promovează tinerii care vor să facă cu adevărat ceva pentru comunităţile lor. Suntem pregătiţi, parţial, pentru generaţia politică 2016, dar ne pregătim la modul foarte consistent pentru generaţia politică 2020. Cu aceşti tineri care vor să se implice în zona decizională vom avea cursuri de dicţie, public speaking, administraţie publică, drept. Încercăm să le oferim o perspectivă clară, avem nevoie de oameni profesionişti în politică şi acesta este scopul nostru: pepiniera politică a viitorului PSD”, a declarat Bogdan Ivan, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

El a mai precizat că  11 dintre candidaţii PSD sunt tineri (sub 35 ani), la Consiliul Judeţean vor fi 2-3 candidaţi pe un loc eligibil, în timp ce la Consiliul Municipal, cel mai probabil, un tânăr va fi propulsat pe loc eligibil.

 

 

Exit mobile version