Proiectul GLORIA JUNIOR dă rezultate: Junioarele 4 de la LPS, calificate în finala Campionatului Național de Handbal

Echipele de  junioare 4 ale LPS, parte a programului derulat de GLORIA 2018, s-au calificat la faza finală a Campionatului național de handbal! Cele două echipe sunt antrenate de profesorii Iuliu Crăciun și Radu Alexandru Moldovan și Iuliu Crăciun.
În acest context, președintele Radu Moldovan a transmis următorul mesaj: ” Țin să felicit și selecționata formată din cele mai reprezentative jucatoare ale echipelor noastre, parte a proiectului GLORIA JUNIOR, care ne-a reprezentat la faza zonală a Campionatului Național de Handbal-junioare IV. Deși nu ați ajuns pe podium, determinarea voastră, acolo duce. Ați luptat ca niște mari handbaliste. Felicitări, profesorilor Paul Someșan și Adrian Făgărășan, pentru pregătirea lor și pentru cum iubesc aceste junioare, tricoul Gloriei.
Viitorul Gloriei arată victorios. Priviți-le cu atenție, ele vor fi parte din echipa mare CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și vor asigura drumul nostru spre performanță. Mihaela și Claudiu Evi, felicitări pentru munca ajunsă pe podium„.