Acasă SONDAJE DE OPINIE PRIMELE REZULTATE ALE MARELUI SONDAJ PSD AR PUTEA FI FĂCUTE PUBLICE ASTĂZI

PRIMELE REZULTATE ALE MARELUI SONDAJ PSD AR PUTEA FI FĂCUTE PUBLICE ASTĂZI

0

Liviu Dragnea a pregătit pentru ședința centrală a liderilor PSD rezultatele unui amplu sondaj de opinie la nivel national despre activitatea Guvernului si administratia publica locala.

În sondaj sunt prinse mai multe proiecte sustinute de Liviu Dragnea, precum un plan de dezvoltare a Romaniei pentru urmatorii 25 de ani, un program de dezvoltare pentru localitatile rurale, realizarea descentralizarii si regionalizarii, realizarea tuturor alegerilor (locale, parlamentare, pentru Parlamentul European si prezidentiale) intr-un singur an, la interval de 5 ani, modificarea Constitutiei si sprijinirea institutiilor cu profil juridic pentru continuarea luptei impotriva coruptiei

Surse din partid au precizat ca acest sondaj reprezinta de fapt programul politic al lui Liviu Dragnea.

Rezultatele sondajului vor fi discutate de liderii centrali ai PSD, de mare interes fiind cea mai buna si cea mai proasta masura a Guvernului Ponta.

Surse din PSD spun ca partidul va apela periodic la aceste chestionare, in functie de rezultatul acestei prime cercetari.Daca totul merge conform planului, PSD ar putea realiza din doua in doua luni cate un astfel de sondaj, spun surse din PSD. Sondajul va fi folosit de candidatii la alegerile locale din 2016 ca mijloc de campanie si de pozitionare in fata alegatorilor.

Exit mobile version