Acasă BECLEAN Primele autobuze MOV au ajuns la Beclean. Arată minunat, parcă sunt niște...

Primele autobuze MOV au ajuns la Beclean. Arată minunat, parcă sunt niște jucării…

0

Primarul Nicolae Moldovan se ține de cuvânt, astfel că, la Beclean, investițiile făcute de Primărie vor aduce nu doar confortul cetățenilor sau linia modernă pe care se înscrie orașul de pe Someș în materie de viziune și urbanism, ci și noi locuri de muncă, job-uri complementare acestor investiții. Dacă e să vorbim strict de investițiile care vizează mobilitatea urbană din Beclean, aici fiind vorba de înființarea unor noi trasee pentru transportul public de persoane, opt microbuze electrice care vor circula pe aceste rute sunt deja „în producție”.

Astăzi, 17 martie, primarul Nicolae Moldovan anunță că au venit primele trei ”jucării electrice mov”: ” Au ajuns azi la Beclean primele autovehicule electrice achiziționate din fonduri europene care vor fi o alternativă pentru transportul cetățenilor și vor ajuta enorm la decongestionarea traficului din oraș. Mulțumesc tuturor pentru încredere!

Achiziția microbuzelor face parte din proiectul ce vizează mobilitatea urbană a Becleanului, orașul de pe Someș fiind primul oraș SMART din Bistrița-Năsăud la finalul implementării acestui proiect. În acest moment, în Beclean există 25 de șantiere aferente celor 11 proiecte ce se implementează, toate aceste proiecte fiind finanțate din fonduri europene.

 

Exit mobile version